Cristina Joia, de la ”Visuri la cheie”, lovită de vecinul ei cu pumnul în ficat: ”Își bătea soția!”

Publicat: 12/12/2020 | 11:41

Cristina Joia, designerul de la emisiunea ”Visuri la cheie”, de pe Pro TV, avea să facă dezvăluiri despre clipele cumplite pe care le-a trăit în acea zi în care a fost lovită cu pumnul în figură, a suferit o fractură de piramidă nazală și a ajuns la spital. Acum e mai bine, așteaptă să i se resoarbă firele de la nas.

Cristina avea să povestească, la Vorbește Lumea, emisiunea prezentată de Adela Popescu și Cove pe Pro TV, că nu a fost primul incident în care a fost implicată. În urmă cu mai mulți ani, avea să fie lovită cu pumnul în ficat de un bărbat, chiar pe scara blocului în care locuia. ”Mi-am luat un pumn în ficat, când m-am băgat la un vecin care-și bătea soția în bloc. S-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, stăteam în altă parte atunci”, a dezvăluit Cristina Joia. (CITEȘTE ȘI: AGRESOAREA DESIGNERULUI CRISTINA JOIA A FOST REȚINUTĂ DE POLIȚIȘTI | VIDEO)

Cristina Joia, de la ”Visuri la cheie”, dezvăluiri tulburătoare

Cristina, unul dintre designerii emisiunii „Visuri la cheie”, s-a ales, acum mai bine de o lună, cu nasul zdrobit, după un incident început în parcare și terminat urât în market. Cristina a făcut dezvăluiri despre acel episod de coșmar. ”Am văzut o doamnă care încerca să treacă printre două mașini, una parcată chiar pe trecerea de pietoni. Am văzut când a parcat. Am avut, așa, un sentiment… Și am ridicat un ștergător al mașinii. Doar unul, nu două, și nu l-am rupt. Ea (n.red. agresoarea) ieșea din magazin. M-a înjurat.

Am întrebat-o dacă așa se parchează. Și m-am dus în magazin. Un minut a durat totul. Așteptam la rând, cumpărasem niște banane. Trecuseră 6-7 minute de la incident. Ea s-a dus, și-a pus plasele în mașină, avea timp să se detensioneze, să se liniștească, la o adică. A apărut, însă, și m-a pocnit în față. Am plecat doi metri de la lovitură. Mi-a zis, printre dinți, ți-arăt eu cine-i șmechera. A apărut poliția, apoi ambulanța… Mi-au legat mâinile, simțeam că mă sufoc. Am ajuns repede la spital, acolo era haos”, a povestit Cristina (Vezi AICI mai multe dezvăluri).