Cristina Ich și Alex Pițurcă, cazați la cel mai scump hotel din Seichelles. Deși plătește 2000 de euro pe noapte, se plânge de costul suplimentar: „Serviciile sunt de tot r$#&tul!”

Publicat: 11/05/2021 | 13:49

Cristina Ich și Alex Pițurcă au decis că viața lor are nevoie de o pauză și au plecat într-o vacanță de lux, în Seichelles, o destinație foarte populară acum printre vedetele de la noi, dar și cu prețuri piperate.

Deși Alex și Cristina sunt cazați, sau cel puțin așa se înțelege din pozele de pe Instagram, la cel mai scump hotel din Insule, adică la Four Seasons, vedeta se plânge fanilor că a făcut „cost suplimentar” pe „nedrept”.

„Serviciile sunt de tot r$#&tul. Sunt abonată de zece ani la o companie de telefonie și când ai o problemă nu îți răspunde nimeni, ba mai mult îți închid telefonul.

Am înțeles că am făcut cost suplimentar, dar măcar aveți bunul simț să nu închideți telefoanele când eu am făcut amânare de plată și m-am trezit cu telefonul închis”, a scris Cristina revoltată pe Instagram.

Imaginile postate de Cristina Ich pe Instagram

2000 de euro pe cazare

Potrivit site-ului Booking.com, o camera la Four Seasons din Seichelles costă în jur de 2000 de euro, o sumă foarte mare pentru aproape orice român. Oficial Republica Seychelles – o țară insulară formată din 115 insule din Oceanul Indian, la 1.600 km est de Africa, în nordul Insulei Madagascar.

Sursa foto Booking.com