Cristina Dorobanțu a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei. Motivul pentru care prezentatoarea a reacționat astfel | VIDEO

Publicat: 28/12/2020 | 22:58

Cristina Mihaela Dorobanțu a plecat din emisiunea “Puterea Dragostei”, chiar în timpul transmisiunii live, pentru că s-a enervat enorm în urma unei situații apărute. Fără să mai prelungim suspansul: între concurenți a început o ceartă puternică, iar când spiritele s-au încins la cote maxime, prezentatoarea de la Kanal D s-a ridicat de pe scaun și a părăsit platoul de televiziune.

Cristina Dorobanțu a părăsit platoul emisiunii “Puterea Dragostei”

Scandalul monstruos a pornit în cadrul ediției de ieri de la Alexandra și Mădălina care, din câte se pare, nu pot trece peste neînțelegeri și și-au aruncat vorbe grele din nou. La un moment dat, enervată de comportamentul toxic al concurentelor, Cristina Dorobanțu a părăsit furioasă platoul emisiunii de la Kanal D. Alexandra, una dintre participantele la “Puterea Dragostei”, a susținut că ea merită să câștige emisiunea, lucru care a deranjat-o pe Mădălina.

“M-ați întrebat între mine și Mădălina, cine ar trebui să câștige emisiunea. Nu Mădălina, eu merit să câștig această competiție”, a declarat Alexandra în cadrul reality show-ului matrimonial difuzat la Kanal D.

Doamne ajută să câștigi! Care este problema?!, a reacționat Mădălina, iar rivala ei a spus imediat: “O să mori dacă câștig eu!”.

Tot în ediția de duminică, Izabela și Maria au fost la un pas să se ia la bătaie. Prezentatoarea l-a rugat pe Marinescu să intervină și să le despartă pe cele două – puteți vedea momentele tensionante în clipul de mai jos.

Nu rata: INFORMAȚII EXCLUSIVE | Cristina Dorobanțu s-a întors la primul milionar și…

Cristina Dorobanțu, prezentatoarea sezonului 3 de la “Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu a câștigat simpatia și respectul telespectatorilor prin frumusețe și atitudine din primul sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici la Kanal D. Atunci, tânăra a ajuns în marea finală. Anul trecut, fosta concurentă a revenit pe platourile de filmare ale show-ului unde s-a remarcat și a avut parte de o surpriză din partea juraților și a prezentatoarei: un tort impresionant și un superb buchet cu flori, pentru că era ziua ei de naștere.

Citește și: Cristina Mihaela Dorobanţu, ce dramă! Prezentatoarea de la Puterea Dragostei s-a despărţit de iubit chiar înainte să facă nunta

După ce s-a încheiat participarea sa la “Bravo, ai stil!”, Cristina Mihaela Dorobanţu a prezentat împreună cu Victor Slav show-ul “Îmi place dansul”, care a rulat tot în grila postului de televiziune Kanal D și, ulterior, s-a ocupat de rubrica “Secrete între fete” din cadrul emisiunii moderată de Teo Trandafir și Bursucu.