Cristina Cioran, speriată de ce se va întâmpla cu fiica ei: „Ema mai stă în spital până când …”

Publicat: 22/07/2021 | 08:13

După ce a născut prematur și a fost externată din spital, Cristina Cioran încearcă să-și găsească liniștea. Încă este dificil, mai ales că micuța Ema se află în continuare internată, dar alături de iubitul ei va face tot ce-i stă în putință. Vedeta a vorbit despre stările prin care trece în aceste momente, dar a ținut să le și mulțumească celor care o susțin. 

Cristina Cioran trece printr-un carusel de emoții, dar pe măsură ce trece timpul lucrurile revin ușor, ușor la normal. Proaspăta mămică a fost externată din spital, însă micuța Ema primește în continuare îngrijire din partea medicilor.

Vedeta le este recunoscătoare cadrelor medicale pentru fiecare efort depus pentru ca fiica ei să fie bine și, totodată ține să le mulțumească și acelora care au încurajat-o trimițându-i mesaje în aceste zile.

CITEȘTE ȘI: CRISTINA CIORAN A FOST EXTERNATĂ, DAR FETIȚA EI A RĂMAS ÎN CONTINUARE ÎN SPITAL: ”ACUM ARE ÎN JUR DE DOUĂ KILOGRAME”

Cristina Cioran: „Ema mea a rămas în spital …”

” Ema e puternică, are o strângere de mână ca tati, zâmbet ca mami, curaj și ambiție . Au fost și sunt momente foarte emoționante pentru mine și aș vrea să mă scuzați că nu am reușit să răspund la telefon și nici tuturor mesajelor.

Sunt acasă. Nu m-au mai putut ține în spital, sunt reguli stricte … iar Ema mea a rămas în spital sub atenta îngrijire a medicilor care au salvat-o. Nu știu cum și nu pot să exprim ceea ce simt pentru ce au făcut pentru noi și fac zilnic pentru ea.

O voi putea vizita de două ori pe săptămână cu test Covid, o voi putea mângâia atât cât mi se va permite ca să nu îi punem în pericol viața. Mai stă în spital până când va lua suficient în greutate ca să o putem lua acasă.

Suntem doar doi părinți care încearcă să se îmbărbăteze cu răbdare și credință să o putem aduce acasă. „, a scris Cristina Cioran pe Instagram.

VEZI ȘI: CUM SE SIMT CRISTINA CIORAN ȘI FETIȚA EI. PERICOLUL A TRECUT

Sursă foto: instagram.com