Cristina Cioran și noul iubit, sărut îndrăzneț la malul mării. Vedeta și-a dat frâu liber sentimentelor

Publicat: 03/01/2021 | 19:18

În urmă cu câteva luni, Cristina Cioran a ieșit dintr-o relație de 10 ani. Deși mulți se așteptau ca vedeta să treacă printr-o perioadă grea, se pare că despărțirea i-a priit, iar acum se bucură de o nouă relație.

Imediat după despărțirea de fostul partener, Cristina Cioran a început o nouă relație, în care pare că se simte foarte bine. Cei doi îndrăgostiții au petrecut sărbătorile de iarnă la malul mării și avu avut parte de monete speciale. (CITEȘTE ȘI: DUPĂ DESPĂRȚIRE, CRISTINA CIORAN IUBEȘTE DIN NOU. VEDETEI ÎI PRIEȘTE NOUA RELAȚIE: „LOCUIM ÎMPREUNĂ DE CÂND NE-AM CUNOSCUT”)

Recent, Cristina Cioran a postat pe contul său de Instagram, o fotografie cu iubitul ei. Cei doi apar sărutându-se cu foc, intr-o ipostază sexy. Noul iubit și-a așezat mâinile pe posteriorul vedetei și cei doi s-au sărutat cu foc. Fanii din mediul online au reacționat imediat, au apreciat fotografia și le-au urat o relație fericită.

„Poate că nu ne-am fi despărțit total, dacă nu era el”

Recent, Cristina Cioran a vorbit despre felul în care s-a terminat relația cu Traina și despre noul iubit. Vedeta a recunoscut că de ceva timp relația sa cu fostul partener nu mai funcționa, iar noul iubit a apărut în viața ei la momentul potrivit.

„Am ieșit din acea relație de 4 luni și jumătate. Din păcate, relațiile nu mai țin ca pe vremuri. Am decis împreună să nu vorbim despre asta, din respect ptr familiile noastre. Acum sunt împreună cu cineva. Nu e adevărat cum s-a scris, nu Traian m-a părăsit. La un moment dat, nu ne-am mai înțeles și am tot încercat să reluăm relația și nu a mai funcționat. Sufletele s-au deschis atât la mine cât și la el, astfel încât și eu și el suntem fericiți cu alte persoane.  Persoanele acestea au apărut imediat după despărțire.

Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla… Ne-am cunoscut la o petrecere, lângă București, când eram deja singură. Poate că nu era finalizat total. Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație, din momentul în care ea a început. Poate că nu ne-am fi despărțit total, dacă nu era el. Acum sunt foarte fericită. Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar acum încep ușor, ușor să se dezvolte.  Locuim împreună de când ne-am cunoscut. Când ne-am cunoscut amândoi ieșisem dintr-o relație și a fost un moment în care ne-am completat.”, a declarat Cristina Cioran, în urma cu ceva timp.