Cristina Cioran a vorbit despre motivele despărțirii de Traian Văduva: ”Relațiile nu mai există ca pe vremuri”

Publicat: 18/12/2020 | 15:31

Când toată lumea se aștepta să-i vadă în fața altarului, după zece ani relație, Cristina Cioran și iubitul ei și-au spus Adio! Fosta prezentatoare TV și-a deschis sufletul și a vorbit acum despre motivele care au dus la despărțire.

Cristina Cioran și Traian Văduva trăiau o poveste de dragoste de ani buni. Cei doi aveau planuri mari, iar toată lumea aștepta să-i vadă în fața altarului după ce bărbatul a cerut-o în căsătorie pe fosta prezentatoare TV. Din păcate, însă, relația lor a ajuns la final.

”Nu mai suntem împreună de ceva timp, mai exact de la sfârșitul verii, cam așa. Am fost intervată într-un interviu și am spus că nu mai suntem împreună, dar dacă mi se urmăresc paginile de Facebook sau de Instagram, puteți vedea treaba asta, ca dovadă că nu mă ascund absolut deloc. Eram de zece ani împreună. Aia e. Unele relații se termină și cam atât”, a mărturisit Cristina Cioran la Antena Stars.

După aflarea veștii, toată lumea s-a întrebat care a fost motivul despărțirii lor. Potrivit vedetei, relațiile din ziua de astăzi nu mai sunt ca pe vremuri. Oamenii renunță mult mai ușor unii la ceilalți, iar de cele mai multe ori poveștile de dragoste se termină brusc. În ciuda acestui lucru, Cristina Cioran a mărturisit că nu a suferit după despărțire.

Mai mult decât atât, ambii foști parteneri și-au refăcut viețile și sunt fericiți în momentul de față. (CITEȘTE ȘI: MOMENTE DE GROAZĂ LA ANTENA 1! CRISTINA CIORAN A IZBUCNIT ÎN LACRIMI, LA ACCES DIRECT. CE S-A ÎNTÂMPLAT)

”Nu știu dacă a fost un motiv special. Pur și simplu, așa se întâmplă după mai mulți ani. Din păcate, relațiile nu mai există ca pe vremuri. Ne-am refăcut viețile personale. Sunt foarte fericită. Nu a fost o suferință după despărțire”, a mai spus vedeta.