Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, goi în cada plină cu spumă! Fotografia care a șocat internetul

Publicat: 02/03/2020 | 18:13

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman formează unul dintre cele mai iubite cupluri. Ei sunt împreună de mai bine de cinci ani și se bucură de o relație extraordinară.

Recent, cei doi au făcut deliciul fanilor cu o fotografie pe care au postat-o pe rețelele de socializare. Cristina și Vlad s-au fotografiat într-o cadă plină cu spumă. Deși poza lasă liberă imaginația, cuplul a avut girjă să nu lase nimic la vedere. Încă de la primele minute ale postării, fotografia a adunat o mulțime de aprecieri și comentarii pozitive. (CITEȘTE ȘI: EA ESTE MAMA BIOLOGICĂ A CRISTINEI CIOBĂNAȘU! ACTRIȚA A FOST ÎNFIATĂ DE PRODUCĂTOAREA RUXANDRA ION)

Legătura dintre ei este puternică și au arătat asta de-a lungul timpului. Cirstina Ciobănașu și Vlad Gherman au format un cuplu nu doar în viața real, ci și în numeroasele seriale în care au ajucat. Chimia dintre ei a devenit atât de puternică încăt toți producătorii ajungeau la concluzia că trebuie să fie împreună și pe micile ecrane. (VEZI ȘI: SACRIFICIUL. CEI MAI IUBIȚI ACTORI DIN SERIALUL DE LA ANTENA 1)

Acum, ambii joacă în serialul „Sacrificul ”, de la Antena 1. Vlad îl interpretează pe Amza, iar Cristina pe Iris. Deși au fot obișnuiți să filmeze mai tot timpul împreună, de data acesta cei doi nu se prea întâlnesc pe platorurile de filmare.

„Nu prea ne vedem. Facem parte din familii diferite și nu ne intersectăm așa des la filmare, ceea ce e o noutate! De fiecare dată eram împreună pe platourile de filmare, dar acum ne întâlnim mai rar. E bine că avem ce povesti seara când ne întoarcem și relatăm întreaga zi”, a declarat Vlad Gherman, pentru click.ro.