Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au trecut de la iubiți la buni prieteni. În ce relații se află cei doi acum? „Ne leagă prea multe amintiri”

Publicat: 15/06/2021 | 21:33

Acest an a dus o despărțire la care nimeni nu se aștepta. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus adio după o relație de nouă ani. Acum, cei doi au transformat relația de iubire într-o relație de prietenei apropiată și spun că le este mult mai bine așa.

Despărțirea dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman a fost una amiabilă, lipsită de scandal și drame. Acest fapt i-a ajutat foarte mult și a asigurat trecerea de le o relație de iubire la una de prietenie. Cei doi au fost de nedespărțit ani de zile și nu au putut uita acele momente.

„Deși nu e simplu, ne-am propus să facem asta și lucrurile merg din ce în ce mai bine din acest punct de vedere. Ne leagă prea multe amintiri ca să devenim doi străini, mai ales că despărțirea noastră nu s-a produs la pachet cu certuri sau vorbe grele”, a declarat Cristina Ciobănașu, potrivit VIVA .

(CITEȘTE ȘI: VLAD GHERMAN REFUZĂ SĂ SE VADĂ CU ALTĂ FATĂ DUPĂ DESPĂRȚIREA DE CRISTINA CIOBĂNAȘU. DE CE ȚINE „DOLIU” ACTORUL)

Relație apropiată și după despărțire

Cristina Ciobănașu a mai mărturisit faptul că ea și Vlad Gherman se află acum într-un punct perfect. Datorită faptului că au rămas prieteni, cei doi pot să își continue proiectele pe care le au împreună fără a exista situații ciudate sau stânjenitoare.

„Faptul că am transformat relația într-una de prietenie ne-a ajutat mult să putem lucra în continuare împreună, fără ca munca să ne fie afectată. Bineînţeles ca nici asta nu a fost uşor în primă fază, dar acum lucrurile s-au așezat.

În acest moment, da, s-a spus ultimul cuvânt, însă nu pot să citesc în stele… Prin urmare, niciodată să nu spui niciodată!”, a mai spus Cristina Ciobănașu.

(VEZI ȘI: VLAD GHERMAN ȘI CRISTINA CIOBĂNAȘU S-AU ÎMPĂCAT?! GESTURILE CARE I-AU DAT DE GOL)

 

Sursa foto: Instagram