Cristiano Ronaldo, zbor de urgență spre Madeira! Mama lui a ajus în spital! Ce a pățit Dolores Aveiro

Publicat: 03/03/2020 | 17:54

Recent mama lui Cristiano Ronaldo a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un accident vascular celebral. Aceasta a fost internată la spitalul Dr. Nelio Mendonca din Madeira.

Atunci când a aflat despre starea de sănătate a mamei sale Cristiano Ronaldo s-a îngijorat destul de tare, așa că s-a urcat imediat într-un avion privat și a mers să o vadă. Potivit Dailymail, Dolores Aveiro a suferit un accident vascular cerebral ischemic, cazuat de un cheag de sânge care blochează un vas de sânge din creier. Se pare că femeia a suferit o intervenție pentru eliminarea cheagului, iar acum se odihnește.

Știrile locale au informat poulația că deși stare ei este stabilă, următoarele 12 ore par să fie decisive, din cazua faptului că accidentul vascular a fost unul destul de grav. Întreaga comunitate i-a trimis numai ganduri bune, mamei lui Ronaldo. Conform Dailymail, chiar și clubul sportiv,  Sporting Lisabona, unde Ronaldo și-a început cariera i-a transmis un mesaj lui Dolores. „Sporting Clube de Portugalie îi dorește lui Dolores Aveiro tot ce este mai bun și dorește ca ea să se recupereze rapid.”

Se pare ca mama lui Cristiano Ronaldo se confruntă de ceva timp cu mai multe probleme de sănătate. În 2007 a fost diagnosticată cu o formă de cancer la sân, pe care a reușit să îl învingă.

Deși viața ei nu a fost mereu ușoară, Dolores Aveiro este o femeie care are mereu zâmbetul pe buze. Aceasta este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează des și ține legătura cu urmăritorii ei.

Cristiano Ronaldo, relație apropiată cu mama sa

Cristiano Ronaldo și mama sa au avut mereu o relație foarte apropiată. Femeia l-a susținut în tot ce a vrut să facă. Dolores este prezentă la multe dintre meciurile fiului ei și nu de puține ori s-a bucurat alături de el și colegi de victoriile de pe terenul de fotbal. Mereu i-a luat apărarea, cum a fost și atunci când Ronaldo a fost acuzat de viol. Mama s-a a stat alături de el  și a declarat că nu ar face asta niciodată.

Cristioano Ronaldo a zburat imediat spre Madeira, când a aflat ce s-a întâmplat cu Dolores, însă nu o să poată rămână mult timp alături de ea. Celebrul fotbalist se întoarce miercuri în Italia, unde trebuie să joace într-un meci, în Cupa Italiei împotriva AC Milan.