Cristiano Ronaldo, relaxare în pijamale de peste 2.000 de euro! Fotbalistul este izolat cu familia sa în Portugalia

Publicat: 17/04/2020 | 16:57

Cristiano Ronaldo petrece această perioadă de izolare în țara sa natală, Portugalia, împreună cu soția sa și cei patru copii ai lor. Într-un video postat de Georgiana Rodriguez pe rețelele de socializare, marele fotbalist apare îmbrăcat în pijamale în valoare de aproape 2.500 de euro.

Într-un clip filmat de soția sa, Cristiano Ronaldo își petrece dimineața relaxându-se într-un set de pijamale în valoare de circa 2.500 de euro. Sportivul este înconjurat de trei dintre cei patru copii ai săi și o pisică.

În videoclip, Georgina le spune lui Mateo, Eva și Alana, toți în vârstă de doi ani: „Dați-i puiul pisicii, să vedem”.

CITEȘTE ȘI: Anda Adam și-a ”tras” combinezon de protecție de la @ghidulcoronavirus: ”Vă place?” GALERIE FOTO

Copiii aleargă cu entuziasm și aruncă mâncarea în direcția pisicii în timp ce strigă numele ei, iar Ronaldo se alătură voioșiei, în timp ce Georgina le atrage atenția „Nu țipați, că se va speria”.

Unul dintre copii aproape că se lovește în încăierare, iar Cristiano strigă în glumă „Penalty” și aruncă mâna în sus, de parcă ar ridica un cartonaș roșu.

CITEȘTE ȘI: Andreea Marin, momente de dragoste cu iubitul, în izolare: ”Azi am hotărât să fim una cu natura!” FOTO

Presa locală raportează că ținuta „pijamală” a lui CR7 costă aproape 3.000 de euro – inclusiv un tricou Givenchy, care mărește prețul  întregii ținute.

Cămașa Dior de mătase și pantalonii scurți din stilul Juventus, care nu trebuie să fie purtați în pat, au costat în jur de 2.500 de euro.

Ronaldo și familia sa stăteau într-un conac de lux cu șapte etaje din Funchal, Madeira, în această perioadă de izolare, cu vedere la Oceanul Atlantic.