Cristian Tabără a renunțat la televiziunea din Republica Moldova! Ce face acum celebrul prezentator

Publicat: 08/03/2020 | 20:26

De mai bine de cinci ani Cristi Tabără lucrează cu televiziunea din Republica Moldovă. Însă la finalul anului 2019 colaborarea lui cu postul Publika a luat sfârșit.

Prezența lui Cristian Tabără pe micile ecrane din Republica Moldova a început în anul 2014, când a fost ofertat de postul Publika, din Chișinău. Celebrului prezentator i s-a propus să realizeze un talk-show, ce s-a intitulat „Fabrika”.

După ceva timp, Cristi Tabără s-a mai alăturat unui nou proiect și a devenit prezentatorul emisiunii „Eurodictionar”, la același post tv. Emisiunea era un talk-show săptămânal, ce se difuza duminica, unde acesta realiza interviuri cu diverși oameni politici. Se pare, însă, că după cinci ani de colaborare, Tabăra a decis să renunțe la ambele proiecte de la postul Publika.

Însă chiar dacă nu mai lucrează cu televiziunea din Republica Moldovă, acesta nu a părăsit domeniul. În prezent, el este producător la TVR, din noiembrie 2019.

Cristi Tabără a plecat de la televiziunea din Republica Moldova și s-a angajat ca producător la TVR. „În urma concursului care a avut loc în ziua de 19.11.2019 pentru ocuparea a unui post vacant de PRODUCĂTOR TV în cadrul Departamentului TVR 1, Direcţia Programe, Producător General, a fost declarat admis domnul TABARA SOREL CRISTIAN”, s-a scris pe tvr.ro.

De-a lungul timpului, Cristi Tabără a colaborat cu mai multe posturi de televiziune. Acesta a fost reporter pentru Știrile Pro Tv, a realizat și prezentat emisunile „Parte de carte” și „Te vezi la Știrile Pro TV”. Mai apoi  între 2010 și 2012 a făcut parte din echipa organizatorică a proiectului Fabrica de Staruri, difuzat la postul Prime TV în Republica Moldova și la TVR în România. A urmat apoi colaborarea cu televiziunea din Republica Moldovă, iar în prezent, este și moderator al emisiunii „Exclusiv în România”.