Cristian Petrescu, un cunoscut psiholog de la Socola Iași, s-a sinucis

Publicat: 05/05/2021 | 11:19

Cristian Petrescu, un cunoscut psiholog de la Socola Iași, s-a sinucis. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit chiar în biroul său.

Cristian Petrescu era psiholog la centrul care face parte din Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași. Bărbatul ar fi fost găsit spânzurat cu un dispozitiv improvizat de un cadru metalic din biroul său. Momentan nu se știu motivele pentru care acesta ar fi recurs la un asemenea gest extrem.

Potrivit Ziarul de Iași, psihologul a venit mai devreme cu jumătate de oră la birou, în jurul orei 12.30, iar angajaţii spun că li s-a părut ciudat faptul că nu i-a salutat şi nu a zis nimic nimănui.

Bărbatul era căsătorit, avea doi copii, dintre care unul cu probleme de sănătate, pe care îl îngrijea alături de soţie. Potrivit colegilor săi, acesta ar fi fost cel mai mare necaz al său.

„Ştiam toţi că are probleme cu copiii, era un om foarte retras, nu prea ştiam de ce, care este motivul. Au venit pacienţii care erau programaţi la el şi atunci fetele de la recepţie au încercat să îl sune şi nu a răspuns, uşile erau închise la birou, atunci a fost găsit”a declarat un medic care lucrează la Centrul de Sănătate Mintală de la Socola.