Cristian Daminuță, păcăleală de 1 aprilie! Cum a orchestrat fotbalistul întreaga farsă

Publicat: 02/04/2020 | 16:11

Recent, au circulat tot mai multe zvonuri potrivit cărora Cristian Daminuță și soția lui nu mai sunt împreună. Mai multe semne i-au făcut pe cârcotași să tragă concluzii pripite, însă se pare că totul a fost doar o farsă, bine orchestrată, de 1 aprilie.

În ultimele zile, urmăritorii lui Cristian Daminuță au fost induși în eroare. Acesta a lăsat lumea să creadă că el și soția lui s-au despărțit, la dor două luni de când au devenit părinții unui băiețel. De pe rețelele de socializare au dispărut fotografiile de cuplul ale celor doi, iar Mihaela nu îl mai urmărea pe Instagram. Chiar mai mult, proaspăta mămică și-a schimbat și numele de pe rețeaua de socializare.

Așadar, toată lumea a presupus imediat că există probleme în paradis și că cei doi s-au despărțit. Însă s-a dovedit că este vorba doar despre o farsă pusă la punct de fostul crai de Dorobanți. Acest s-a jucat cu urmăritorii săi și i-a indus în reluare.

Astăzi, după ce Ziua Păcălelilor a trecut, fotbalistul a postat o fotografie în care apare alături de soția sa, pe care a însoțit-o de un text care explică tot ce s-a întâmplat.

„Ne-am atins scopul de 1 aprilie, acum revenim la lucruri normale. P.S: Tot împreună”, a fost mesajul lui Cristian.