Cristi Mitrea, refuzat de Survivor România: „Probabil nu eram ofertant”

Publicat: 20/06/2021 | 16:55

Cristi Mitrea a devenit apreciat de public în urma apariției în mai multe emisiuni Tv și nu e de mirare că fanii își doresc să-l vadă în diferite competiții. Poate că și acesta a fost un motiv pentru care luptătorul MMA și-a încercat norocul la Survivor România, însă fără succes. Producătorii competiției din Republica Dominicană nu au fost deloc impresionați de el. 

Puternic, ambițios, competitiv sunt doar câteva dintre calitățile pe care Cristi Mitrea le are însă, se pare că, nu au fost suficiente pentru a impresiona producătorii showului de la Kanal D. Invitat de Cătălin Măruță în podcastul pe care-l realizează, luptătorul MMA a povestit faptul că, la un moment dat, a mers la casting-ul emisiunii Survivor România, dar din varii motive nu a fost acceptat.

„Știi care e faza cu Survivor? Am fost la o preselecție ceva… La un casting, s-au dat niște probe sportive și s-au dus alții, nu știu. Probabil pentru că nu eram ofertant.”, a declarat Cristi Mitrea în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

CITEȘTE ȘI ANDREEA MANTEA, MĂRTURISIRI CUTREMURĂTOARE DESPRE RELAȚIA TUMULTUOASĂ CU CRISTI MITREA: ”CÂTE BĂTĂI AM ÎNDURAT, CHIAR ȘI CU DAVID ÎN PÂNTEC”

Cristi Mitrea, refuzat de producătorii de la Kanal D

Cu toate că și-ar fi dorit să aibă parte de experiența din jungla din Republica Dominicană, Cristi Mitrea susține că ar fi fost un lucru care i-ar fi dat foarte multe bătăi de cap. În opinia lui, vârsta pe care o are, aproape 40 de ani, ar fi fost un adevărat impediment.

„Nu mi-ar fi plăcut din prisma vârstei că vine vreun copil d-ăla de 20 de ani de te aleargă de ies ficații din tine. Te face de râs vreun copil d-ăla.”, a mai spus luptătorul.

VEZI ȘI CRISTI MITREA SE IUBEȘTE DE 4 ANI CU O ANGAJATĂ DE LA PRO TV: “AR PUTEA FI VIITOAREA MEA SOȚIE”. CUM O CHEAMĂ PE IUBITA LUPTĂTORULUI DE MMA

Sursă foto: instagram.com