Cristi Mitrea nu este trecut ca tată în certificatul de naștere al lui David, fiul pe care îl are cu Andreea Mantea. Care este motivul

Publicat: 14/06/2021 | 15:20

Cristi Mitrea nu este trecut ca tată în certificatul de naștere al lui David, fiul pe care îl are cu Andreea Mantea. Luptătorul MMA a vorbit despre motivul pentru care nu și-a recunoscut băiatul de la început.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au cunoscut în cadrul emisiunii ”Burlăcița”. Luptătorul MMA a fost cel care i-a cucerit inima prezentatoarei TV și au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi. Relația lor nu a durat decât câteva luni, iar la puțin timp de la despărțire vedeta îl anunța pe Cristi Mitrea că este însărcinată. (VEZI ȘI: BOALA DE CARE SUFERĂ ANDREEA MANTEA „MI-E FOARTE GREU SĂ VORBESC DESPRE ASTA”)

Andreea Mantea i-ar fi mărturisit atunci luptătorului MMA că ea va păstra copilul, indiferent de consecințe. Cristi Mitrea a avut îndoieli în privința paternității sale. Motiv pentru care nu a vrut să-l recunoască pe David atunci când a venit pe lume. Astfel, în dreptul secțiunii în care trebuie specificat umele tatălui, apare o linie.

Pe parcurs, însă, odată ce David a crescut, Cristi Mitrea a simțit o conexiune aparte. Așa că a decis să-l cunoască pe băiat. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MANTEA, MULTE SURPRIZE DE ZIUA FIULUI SĂU: “LA MULTI ANI, PUIUL MEU MULT DORIT”. ROCHIA PREZENTATOAREI A ATRAS TOATE PRIVIRILE)

Eu nu am spus niciodată nimic despre subiectul ăsta. Aștept ca acel copil să aibă o anumită vârstă și să am discuția aia de la bărbat la bărbat cu el. Da, îmi iubesc copilul foarte mult. Răspunsul la ”nu l-ai dorit” este faptul că alesesem că termin relația, eram plecat de ceva timp și într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a spus că Andreea este gravidă și că indiferent de ce se va întâmpla între noi doi, ea va păstra copilul. Am fost împreună 6-7 luni. Nu am vorbit despre o familie atunci. 

Am avut o perioadă în care nu eram linștit eu cu mine, nu puteam să dorm, mă trăgea ața, trebuia să văd, să simt eu ceva și mi-am dorit să mă duc să mă apropii, mi-am dorit să nu repet niște greșeli care s-au întâmplat în familia mea.. am avut niște discuții, niște negocieri în care îmi doream să nu mai intervină factori externi și s-au întâmplat și am început să dezvolt această relație cu David care e magnifică, liniștitoare, te echilibrează”, a spus Cristi Mitrea în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.