Cristi Mitrea a dezvăluit numele bărbatului care o face fericită pe Andreea Mantea: “Ne-am văzut de vreo două ori”. Cu ce se ocupă iubitul prezentatoarei | VIDEO

Publicat: 14/06/2021 | 23:00

Invitat la podcast-ul “Acasă la Măruță”, Cristi Mitrea a dezvăluit numele bărbatului care o face fericită pe Andreea Mantea. Mai mult, fostul iubit și actualul s-au întâlnit de două ori acasă la prezentatoarea de la Kanal D. După o scurtă anchetă, am aflat cu ce se ocupă partenerul de viață al divei pe care a reușit să îl țină ascuns aproape cinci ani.

Cristi Mitrea, declarații surprinzătoare despre iubitul Andreei Mantea

Gata, nu mai prelungim suspansul! Andreea Mantea se iubește cu Valeriu Floricel, potrivit afirmațiilor făcute de Cristi Mitrea. Iubitul pe care îndrăgita brunetă l-a ținut ascuns este producător la Kanal D, iar povestea lor de dragoste a început în 2016. De altfel, ei au fost colegi la emisiunile pe care diva le-a moderat la postul de televiziune la care este și în prezent angajată.

“L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine?”, a declarat Cristi Mitrea la podcast-ul “Acasă la Măruță”.

În urmă cu aproape trei luni, Andreea Mantea a mărturisit că își dorește o fetiță, însă, a precizat că lasă acest miracol în mâinile Lui Dumnezeu; despre relația cu partenerul ei de viață, vedeta a vorbit la superlativ.

Citește și: Cristi Mitrea nu este trecut ca tată în certificatul de naștere al lui David, fiul pe care îl are cu Andreea Mantea. Care este motivul

Cristi Mitrea și Andreea Mantea nu au o relație armonioasă în prezent

Luptător profesionist de MMA și Andreea Mantea au un băiat împreună; David a împlinit șase anișori pe 27 mai, iar mama lui i-a organizat o petrecere superbă.

“Nu prea avem ce să vorbim. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge”, a mai mărturisit Cristi Mitrea în cadrul interviului cu Cătălin Măruță.

Nu rata: Boala de care suferă Andreea Mantea: “Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta”

Sursa foto: arhivă, Facebook & Instagram