Cristi Chivu, mesaj pentru români din Italia, țara cu aproape 3.000 de morți din cauza coronavirusului. “Stați dracului acasă! Nimic nu va mai fi la fel!”

Publicat: 19/03/2020 | 10:14

Cristi Chivu și familia lui sunt izolați de mai bine de două săptămâni la domiciliu, în Milano. Pandemia de coronavirus a curmat viața a sute de italieni, iar ex-fotbalistul este foarte îngrijorat de situația. Nu i-a uitat nici pe conaționalii săi, cărora le-a transmis un mesaj ferm, îndemnându-i să stea acasă pentru a fi protejați.

VEZI AICI: CUM ARATĂ, DE FAPT, CORONAVIRUSUL. PRIMELE IMAGINI-ȘOC, REALIZATE SUB MICROSCOP, CU VIRUSUL UCIGAȘ

Dă-l naibii de Campionat European! Suntem cei mai afectați, pentru că zilnic avem 1.500 de infectați cu vreo 200 și ceva de decese zilnice! Asta trebuie să înțeleagă toată lumea. Nu e de glumă. Boala asta e foarte uşor de transmis. Să nu se creadă nimeni Superman, Batman, staţi dracu’ acasă! Asta-i ideea! Nimic nu va mai fi la fel cum a fost până acum, trebuie să învăţăm din chestia asta! Trebuie să ne protejăm bătrânii, să nu ne credem eroi, să avem grijă unii de alţii”, a declarat Cristian Chivu la un post de televiziune.

La rândul ei, Adelina, soția fostului căpitan al echipei naționale, a declarat: ”Sunt preocupată și îngrijorată când am aflat că toți românii din Italia și Spania pleacă în România. Acolo o am și eu pe mama, am rude, am prieteni!”.

NU RATA: MEDICUL CARE A VINDECAT 15 ROMÂNI DE CORONAVIRUS ÎN TIMIŞOARA! SCHEMA DE TRATAMENT CARE A DAT ROADE

Aproape 3.000 de morți în Italia!

În Italia, 2.978 de persoane şi-au pierdut viaţa din cauza coronavirusului, un bilanţ foarte apropiat de cel din China (mai mult de 3.200 de morţi) de unde a izbucnit pandemia. În continuare, regiunea Lombardia are două treimi dintre decese.

Alte regiuni cu multe îmbolnăviri sunt Veneto şi Piemont, care au fiecare în jur de 500 de noi cazuri, iar în Toscana au apărut 300 de cazuri.

Duminică, în Italia au fost înregistrate 368 de decese într-o zi, un total pe care China nu l-a avut până în prezent, potrivit bilanţurilor oficiale.