Cristi Brancu aruncă bomba! Ce declarații șocante le-a făcut Daniela Crudu medicilor, după ce a fost bătută de iubit: „Va trebui din nou să se opereze”

Publicat: 16/02/2020 | 16:41

Ies la iveală detalii șocante legate de scandalul dintre Daniela Crudu și iubitul său croat, după ce fosta asistentă tv a fost bătută cu bestialitate de acesta. Cristi Brancu a făcut o dezvăluire uluitoare și a spus exact ce le-a declarat Cruduța medicilor, în momentul în care a ajuns de urgență la spital, plină de sânge și cu fața desfigurată. 

Într-un vlog pe care l-a postat pe canalul său de Youtube, Cristi Brancu a scos la iveală amănunte cutremurătoare despre Daniela Crudu. Se pare că fosta asistentă de televiziune se confruntă cu probleme foarte mari după ce iubitul ei, Seco Dubravko, a desfigurat-o în bătaie. Prezentatorul de la Antena Stars a mărturisit că a vorbit cu unul dintre medicii care se aflau în spital în momentul în care Daniela Crudu a sosit, plină de sânge.

Cristi Brancu a spus că Daniela Crudu trebuie să se opereze din nou la nas, din cauza fracturii suferite în urma bătăii pe care a primit-o din partea croatului. Prezentatorul emisiunii Agenția VIP a mai spus că fostei asistente tv îi este teamă de iubitul său, fapt pentru care s-a dus la medici și le-a spus că poate lucrurile nu au stat chiar atât de rău, deși avea fața plină de sânge în urma loviturilor încasate.

„Am vorbit cu unul dintre cadrele medicale care au fost acolo la momentul la care Daniela Crudu a venit. Este vorba despre un nas fracturat, la care ea va trebui din nou să se opereze, pentru că omul a lovit foarte tare. Nu știu ce înseamnă pentru acest croat două lovituri în bordul mașinii, dar fața Danielei este absolut praf făcută.

Ați aflat despre ochii ei care erau efectiv plini de plăgi și de cheaguri de sânge, în urma acestor lovituri despre care ea vorbește. Când a ajuns Daniela Crudu la acest spital s-a plâns că iubitul croat a bătut-o, dar mai târziu a venit către cadrele medicale cu o explicație mai nuanțată, că poate nu a fost chiar așa, că totuși ar trebui să se gândească mai bine. Nu putem să credem că este decât o chestiune de frică în sufletul Danielei Crudu.

Acest om poate să vină oricând în țară, poate să bată pe oricine, pentru că Daniela nu a depus plângere împotriva lui. Daniela nu spune tot pentru că nu a depus mărturie, se pare că nu își dorește să îl mai vadă pe croat. Situația nu este deloc clară, iar faptul că Daniela nu depune plângere este semn că nu reușește să se vindece, după o copilărie zbuciumată, după o altă relație toxică din trecut cu Nilă și nu înțelege cât de bine face o terapie la vremea ei”, a dezvăluit Brancu, în vlogul pe care l-a postat pe contul său de Youtube.