Cristi Brancu a făcut public adevăratul motiv al divorțului! Ce i-a făcut, de fapt, George Burcea soției lui, Andreea Bălan

Publicat: 04/03/2020 | 08:48

Apar noi informații în spațiul public, legate de divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Cristi Brancu l-a avut invitat în emisiunea lui, Agenția Vip pe George Burcea și, totodată, moderatorul a povestit un lucru șocant din căsnicia celor doi, pe care nimeni nu îl știa. 

Ies la iveală lucruri halucinante legate de George Burcea. Cristi Brancu a dezvăluit chiar în emisiunea lui că semnele unei despărțiri existau demult între acesta și Andreea Bălan. Mai mult, se pare că soțul vedetei avea un comportament deviant și se ascundea cu multe lucruri.

La Agenția VIP, Brancu a povestit că George Burcea avea probleme cu drogurile și încerca foarte mult să ascundă acest lucru. Mai mult, se pare că Burcea devenise tot mai închis în el și se ascundea și față de Andreea Bălan, lucru pe care vedeta l-a simțit, căci intuiția feminină nu greșește niciodată. Mai mult, avându-l invitat în emisiunea sa pe George Burcea, Cristi Brancu i-a zis acestuia să-și declare dragostea pentru Andreea Bălan, moment în care Burcea a început să se eschiveze.

„Ce vrei să demonstrezi cu asta?” i-a zis George Burcea, lui Cristi Brancu.

Mereu sincer și spunând tot timpul lucrurilor pe nume, Cristi Brancu nu s-a ferit să-i arunce acestuia o replică de zile mari.  „Nu mai este în stare să spună că o iubește!” a spus Brancu, la el în emisiune. Deci, lucrurile sunt cum nu se poate mai clare. George Burcea nu vrea nici în ruptul capului să dea detalii despre situația dintre el și Andreea Bălan și, mai mult de atât, nici nu și-a asumat în mod public separarea de vedetă, cum a făcut aceasta, pe contul ei de Instagram.