Cristi Borcea și Valentina Pelinel, romanticii la malul mării

Publicat: 23/01/2020 | 18:18

Zilele trecute, fostul patron de la Dinamo a împlinit 50 de ani, iar la schimbarea prefixului pare că a renunțat la petrecerile fastuoase și mulțimile de invitați. De data aceasta, omul de afaceri a ales să își serbeze ziua de naștere în liniște, la malul mării, alături de frumoasa Valentina Pelinel.

Cei doi au sărbătorit fericitul eveniment în secret, doar ei și marea. Abia astăzi, Valentia a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care este alături de Cristi Borcea. Cuplul este singur pe plajă și par foarte fericiți, în această formulă restrânsă. (CITEȘTE ȘI: Valentina Pelinel, la momentul adevărului: ”Nu există un anumit secret!” Ce zice despre cei trei copii pe care-i are)

Alături de poză, Valentian a scris și câteva cuvinte care transmit cât de bine s-au simțit împrună și cât de uniți sunt în ultima perioadă. „Singuri pe plajă de ziua ta. #dragosteamea #viatamea #unasiaceasipersoana”, a scris Valentina Pelinel.

(CITEȘTE ȘI: Sărbătoare mare în familia lui Cristi Borcea! Valentina Pelinel a făcut anunțul)

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în 2018 și au împreună trei copii.

Ce i-a transmis Mihaela Borcea afaceristului de ziua lui

Mihaela și Cristi Borcea nu mai formează de mult un cuplu, cei doi au divorțat acum mulți ani, însă au rămas în relații bune. Fosta soție nu avea cum să nu îl felicite pe fostul patron Dinamo de ziua lui, așa că i-a transmis o urare caldă.  „Pentru că azi e o zi specială pentru tine, îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți orânduiască totul cum este mai bine pentru tine!”, este o parte din mesajul Mihaelei Borcea.