Cristi Borcea și Valentina Pelinel, la prima ieșire în public după experiența COVID-19. Cum s-au “camuflat” milionarul și top-modelul de teama virusului

Publicat: 29/12/2020 | 23:25

Camuflat din cap până-n picioare a apărut Cristi Borcea, alături de soția lui Valentina, pe străzile din Capitală! Nu cu multe zile în urmă, testul COVID-19 îi ieșea negativ, dar fostul acționar al lui Dinamo nu a uitat de clipele grele prin care a trecut, așa că precauția este cuvântul de ordine. În exclusivitate, CANCAN.RO vă prezintă imaginile în care omul de afaceri și soția lui se retrag, de la un cabinet stomatologic, cu măștile bine fixate pe fețe.

Cristi Borcea s-a vindecat de coronavirus cu trei zile înaintea Crăciunului și a putut sărbători, astfel, cum se cuvine. Vestea că a ieșit negativ la test a fost, practic, cadoul său de sărbători. Viața își urmează, însă, cursul, iar fostul acționar al clubului din ”Ștefan cel Mare” a ieșit, cu treburi urgente, se pare, din locuință. Lângă soția lui, Valentina Pelinel.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, ”camuflați” din cap până-n picioare

Cei doi au respectat cu strictețe regulile pandemiei. CANCAN.RO i-a întâlnit pe ex-patronul de la Dinamo și pe top-model, în timp ce mergeau pe stradă, la braț, extrem de bine “camuflați”.

Astfel că drumul până la mașină a semănat mai mult cu o expediție științifică decât cu o plimbare. Cei doi au călcat pragul unui cabinet stomatologic din zona de nord a Capitalei, unde capul familiei a avut ceva de rezolvat la dantură. Nu mult a durat operațiunea, iar Cristi Borcea și Valentina Pelinel au părăsit locația și s-au îndreptat către mașina parcată în apropiere. Au urcat și în doar câteva minute s-au reîntors la locuința unde cei trei copii ai lor îi așteptau. (CITEȘTE ȘI: CRISTI BORCEA ȘI VALENTINA PELINEL, PENTRU PRIMA DATĂ ÎNTR-UN PLATOU DE TELEVIZIUNE. CONFESIUNI EMOȚIONANTE: „DISTANȚA NE-A UNIT”)

Cristi Borcea și Valentina au donat 100.000 de euro pentru spitalele COVID

Cristi Borcea și Valentina Pelinel nu rămâneau insensibili la suferințele oamenilor, în primele luni ale pandemiei, când nu se știau prea multe despre virusul care a semănat teroare în întreaga lume. Astfel, cei doi donau 100.000 de euro către spitale, alăturându-se, astfel, lui Gigi Becali sau Andra, în același demers.

”Dragii noștri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale și cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a inițiat procedura legală de donație către spitale în valoare de peste 100.000 euro. Banii vor fi distribuiți către spitale începând de azi și până la sfârșitul lunii viitoare.

Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza acestei pandemii, am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați. (NU RATA: ÎN PLINĂ PANDEMIE, CRISTI BORCEA LANSEAZĂ MODA “PANDA”)

Valentina Pelinel i-a fost alături lui Cristi Borcea și în perioada grea când fostul acționat al lui Dinamo a avut COVID-19

Sperăm ca gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună, prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în fața acestei pandemii”, avea să fie anunțul Valentinei, pe Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.