Cristi Borcea, pieton pentru 90 de zile. Cu ce viteză circula omul de afaceri și ce amendă a primit

Publicat: 07/06/2020 | 09:10

Polițiștii de la Rutieră au întins ”plasa” la începutul minivacanței de Rusalii, iar unul dintre cei care au fost prinși circulând neregulamentar, cu viteză excesivă, a fost chiar omul de afaceri Cristi Borcea.

Nu mai puțin de 330 de radare au fost puse la pândă polițiști și, în urma acestei acțiuni, zeci de conducători auto au rămas fără permisul de conducere.

„În minivacanţa de Rusalii, aproximativ 1.700 de poliţişti rutieri vor fi pe autostrăzi şi pe principalele drumuri naţionale, pentru prevenirea accidentelor şi asigurarea fluidizării circulaţiei, în special pe traseele spre destinaţiile turistice din zona montană sau de pe litoral. Aceștia vor utiliza peste 330 de aparate radar şi vor beneficia de sprijin aerian din partea aeronavelor Inspectoratului General de Aviaţie”, a anunțat Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Potrivit comunicatului oficial emis de MAI, 115 șoferi au fost amendați, iar 25 au rămas fără permis. Printre aceștia s-a numărat și o celebritate: Cristi Borcea, om de afaceri, fost finanțator al echipei de fotbal Dinamo București. (CITEȘTE ȘI: ÎN PLINĂ PANDEMIE, CRISTI BORCEA LANSEAZĂ MODA “PANDA”! POARTĂ MASCĂ, DAR NU ÎMPOTRIVA COVID-19, CI ÎMPOTRIVA CEARCĂNELOR!)

Cristi Borcea conducea cu viteză excesivă în zona Pipera

Cristi Borcea a fost prins de radar ieri seară, conducând cu o viteză foarte mare în zona Pipera, din nordul Bucureștiului. Omul de afaceri conducea cu o viteză de peste 100 km/h într-o zonă în care viteza maximă legală admisă era de 50 de km/h.

Polițiștii de la Brigada Rutieră l-au fost amendat pe Borcea cu 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru o perioadă de 90 de zile.

Potrivit informațiilor de la fața locului, fostul finanțator al Clubului Dinamo a avut o atitudine extrem de relaxată în relația cu polițiștii de la Rutieră și nu a părut deloc deranjat că a rămas fără permis pentru următoarele trei luni, a notat evz.ro. (VEZI ȘI AICI: CE LE-A OBLIGAT SĂ FACĂ CRISTI BORCEA PE TOATE SOȚIILE LUI. ABIA ACUM S-A AFLAT!)