Cristi Borcea, „pedeapsă” pentru Alina Vidican, după ce aceasta s-a logodit cu milionarul brazilian? Ce s-a întâmplat cu firmele ei din America

Publicat: 13/05/2021 | 08:33

Recent, Alina Vidican s-a logodit cu noul său iubit, un bărbat pe nume Claude, milionar brazilian. Chiar dacă a avut binecuvântarea lui Cristi Borcea pentru fericitul eveniment, fosta soție a fostului acționat al lui Dinamo a fost lăsată să se descurce pe cont propriu. 

Cristi Borcea a lăsat-o pe Alina Vidican să se descurce de una singură în America. Fostul acționar al lui Dinamo și-a încheiat toate socotelile cu ea din punct de vedere finaciar și a închis cele 4 firme care o aveau asociată și pe Alina Vidican.

Alina Vidican deținea poziții cheie în patru companii înființate în Miami: Acb USA Porperties Inc (după inițialele Alina Cristian Borcea), Acb USA LLC, Transpeco LLC (după numele companiei de butelii deținute de Borcea în România) și Aivid USA LLC, notează wowbiz.ro. Practic, afaceristul le-a lichidat pe toate și a vândut inclusiv apartamentul în care a locuit alături de Alina Vidican, pe malul oceanului.

Cu toate acestea, Alina Vidican nu se poate considera ghinionistă, căci primește în continuare, lunar, o pensie alimentară uriașă pentru creștere celor doi copii ai săi pe care îi are cu Cristi Borcea: 10.000 de euro. Mai mult, la divorțul de Cristi Borcea, Alina a primit o vilă situată lângă Miami și un restaurant extrem de popular cu specific românesc și italian, situat tot în Hollywood, Florida, mai notează sursa citată.

Alina Vidican și Claude, milionarul brazilian, s-au logodit

În vârstă de 37 de ani, Alina Vidican și Claude, care are 46 de ani, s-au logodit în mare secret, iar unul dintre apropiați lor a acceptat să vorbească despre fericitul eveniment din viața lor. Potrivit declarațiilor făcute în anonimat, cererea în căsătorie a avut lor pe 26 aprilie într-un cadru extrem de romantic. Inelul de logodnă este superb și valorează o mică avere.

Sursă foto: arhivă