Cristi Borcea „marchează” din nou? Valentina Pelinel a vorbit despre cel de-al patrulea copil cu fostul patron de la Dinamo

Publicat: 10/01/2021 | 12:38

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, pregătiți pentru copilul numărul patru? Fostul fotomodel a făcut declarații de curând despre posibilitatea de a deveni mămică din nou.

Pentru Cristi Borcea ar fi cel de-al zecelea copil. Și, deși Valentina a mărturisit că este greu să crești copii la o vârstă mai înaintată, aceasta spune că nu este exclus să rămână din nou însărcinată.

„Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copiii (râde). Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic.”, a declarat Valentina Pelinel pentru Click.ro.

Are mai mult timp pentru ea de când copiii sunt la grădiniță

„Grădinița este la doi pași de casa noastră. Milan este ok, s-a obișnuit, penteu gemene a fost un pic mai delicat. Dar stau doar patru ore, program scurt, apoi vin acasă, dorm acasă. În intervalul acesta am timp să mă ocup și de mine. Merg la sală, mai fac masaj, am și eu timpul meu, merg la un tratament de întreținere sau la coafor. Mi-am împărțit timpul foarte bine.”, a mai spus blondina.

Au petrecut sărbătorile la munte

„Le-am petrecut așa cum e bine, adică în familie, cu copiii, cu soțul. Am fost la munte, ne-am bucurat cu toții de zăpadă, cot la cot cu cei mici. Pot să spun că a dost special, de fapt, de când sunt copiii totul este special.”, a spus Valentina.

Modelul a spus că s-a delectate cu de toate. „Chiar nu am stat doar să privesc, am mâncat din toate bunătățile. Salată de boeuf, sarmale, cozonac, mămăligă cu smântână, papanași, am mâncat șorici direct de pe porc cu copiii. Ar fi fost culmea să mă abțin tocmai acum, mai ales când îi vedeam pe ai mei cu ce poftă mănâncă (râde).”