Crina Abrudan, refuzată de mai multe posturi de televiziune: “Nu a fost să fie! Am concurat și singură pentru un loc și l-am pierdut”

Publicat: 15/04/2021 | 10:38

Crina Abrudan ia în calcul să revină în televiziune, însă, până în prezent, nu a avut noroc. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a mărturisit că mai multe posturi TV au refuzat-o în ultima perioadă.

În speranța că va ajunge din nou pe micul ecran, Crina Abrudan a aplicat pentru unele posturi. Nu a avut, din păcate pentru ea, noroc. Mai mult, nu i-a convins pe șefi nici când a concurat și singură pentru un loc.

Nu a fost să fie (n.r. – revenirea în televiziune). Eu mereu sunt aproape, dar niciodată acolo, pe un post. Au fost situații când știam că de luni mergeam la muncă și în ultima zi a picat totul. Am concurat și singură pentru un loc și l-am pierdut. A venit altcineva care nu concura și l-a ocupat. (…) Din 2008 suntem împreună, dar suntem tot doi. Vrem copil, dar nu știu…”, a declarat Crina Abrudan în emisiunea lui Dan Capatos.

Crina Abrudan: “Pandemia m-a afectat profesional!”

În urmă cu șapte ani, Crina Abrudan a plecat de la Antena 1, unde prezenta știrile sportive, și a demarat o afacere. În primă fază, a funcționat bine, dar pandemia de COVID-19 a obligat-o să închidă locul de joacă pentru copii pe care îl amenajase.

Pandemia m-a afectat profesional, cum a afectat multă lume. Aveam un loc de joacă pentru copii, nu-l mai am. Era un loc de joacă de cartier, de interior și nu am putut să fentez cumva și am așteptat o lună, două, am plătit chiria, după care am l-am închis. Am demontat tot ce aveam acolo, le-am pus într-un depozit și acolo sunt. Nu cumpără nimeni chestii pentru un loc de joacă de interior când ele sunt închise de atâta timp. Le mai țin, poate cine știe. Teoretic, aș putea să-l mai deschid, nu știu dacă îmi mai doresc eu să mă mai aventurez în asta și nici nu știu cât va dura până când părinții vor avea încredere să îi lase la locul de joacă”, a mai spus Crina Abrudan.