Criminalul din Onești a fost transferat la Bacău, după ce starea lui de sănătate s-a deteriorat

Publicat: 03/03/2021 | 19:10

Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești, a fost transferat miercuri de la Spitalul Municipal Onești la cel din Bacău, după ce starea lui de sănătate s-a degradat.

Potrivit informațiilor făcute publice de reprezentanții Spitalului din Bacău, bărbatului i s-a făcut un computer tomograf și analizele necesare pentru a i se adminstra tratamentul medical de care are nevoie.

„A fost transferat în jurul orei 17 de la Spitalul din Onești un bărbat, de 65 de ani, implicat în incidentul cu victime de la Onești.

Întrucât starea pacientului s-a deteriorat, a început să facă febră s-a decis trimiterea la Spitalul Judeșean Bacău pentru efectuarea unui computer tomograf și internarea într-un spital de rang superior.

A fost internat în secția de Terapie Intensivă prin intermediul secției de echirurgie. La internare, pacientul este conștient, cooperant, respira spontan, și echilibrat hemodinamic.

I s-a efectuat un computer tomograf la cap torace abdomen și se așteaptă rezultatele la analizele de sânge pentru stabilirea unei conduite terpaeutice ulteriorare ”, a declarat Adina Lupu – director medical la Spitalul Județean Bacău.

Crima a avut loc luni

Doi muncitori care renovau un apartament în Onești, județul Bacău, au fost omorâți, luni seara, de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliția a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ținut cei doi bărbați ostatici, după ce negocierile dintre agresor și forțele de ordine au eșuat.

Citește și: Filmul tragediei din Onești, minut cu minut. De ce au eșuat, de fapt, tentativele de negociere