Criminalul din Moreni a fost reținut: ”Băiatul meu era de doi metri, puternic, dar i-a dat una şi i-au sărit creierii”

Publicat: 11/02/2020 | 09:08

Un bărbat din Valea Lungă a fost ucis de un tânăr de 18 ani din Moreni, iar tragedia s-a petrecut duminică. Cel ucis avea 27 de ani, fiind lovit cu o bâtă în timpul unui conflict chiar, conform polițiștilor, a izbucnit spontan, în plină stradă. Criminalul a fost reținut.

Victima a fost transportată la spital, însă medicii nu i-au mai putut salva viața. Mama celui ucis este devastată de durere și spune că băiatul ei era retras și cuminte. Totodată, femeia lansează și ipoteza unei răzbunări, dar motivul este unul halucinant. Bărbatul ucis ar fi fost ”vinovat” doar pentru că s-a uitat urât la agresor.

„Era cuminte, retras, cu anturaj, se distra, dar frumos. Nu cunosc nimic, Dumnezeu e deasupra. Băieţii cu care era au spus că e o răzbunare pentru că au spus că s-a uitat urât la el, iar băiatul care l-a omorât zice că e o nimicură. Băiatul meu era de doi metri, de 100 de kg, puternic, dar i-a dat una şi i-au sărit creierii”, a povestit mama celui decedat, potrivit adevarul.ro. Ancheta se află în plină desfășurare, iar cercetările – , pentru săvârşirea infracţiunii de omor – au fost preluate de procurorul de caz  din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, împreună cu poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Dâmboviţa.