Criminalul din Chitila a apărut relaxat la procesul unde s-a decis cui rămân minorii orfani: ”Nu o omoram dacă…” Imagini în exclusivitate de la Judecătorie

Publicat: 03/03/2020 | 23:45

Localitatea Chitila era zguduită, la începutul lunii februarie a acestui an, de o crimă pe fondul scandalului conjugal. Un bărbat și-a înjunghiat soția, apoi a încercat să se sinucidă. A fost salvat de oamenii legii, apoi, arestat și, cu siguranță, anii lui după gratii vor fi foarte mulți. În același timp, un alt proces a intrat pe rol: mama criminalului cere tutela celor doi copii rămași orfani! Spre disperarea bunicii materne, care tremură la gândul că, după ce a pierdut-o pe Irina, rămâne și fără nepoți. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detaliile de la primul termen al procesului, unde a fost prezent și criminalul.

A fost un prim pas victorios al mamei femeii de 32 de ani ucise la Chitila în dimineața zilei de 7 februarie: cei doi copilași, de 3, respectiv, 5 ani, au rămas în custodia ei. Asta cel puțin până la pronunțarea unei soluții definitive. (CITEȘTE ȘI: ȘEFII DIN POLIȚIA CHITILA, CERCETAȚI PENAL DUPĂ MOARTEA IRINEI. FEMEIA A FOST ÎNJUNGHIATĂ DE SOȚUL EI, CARE AVEA ORDIN DE RESTRICȚIE)

Reacția uluitoare a criminalului

”După ce acești îngerași și-au pierdut mama, ar fi o nouă lovitură pentru ei dacă ar fi luați de lângă bunica maternă, care i-a crescut până acum”, avea să spună în timpul procesului cunoscuta avocată Luminița Nuță, care o apără pe mama Irinei. Vorbe care au cântărit în fața magistraților, iar aceștia au decis ca micuții să rămână cu bunica din partea mamei.

La proces a fost prezent și criminalul, iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are primele imagini cu el la Judecătorie. Acolo, ucigașul a adus acuze uluitoare, îndreptate chiar asupra celei care-i crește acum copiii. În fața instanței, acesta a spus: ”Singura vinovată de crimă este mama Irinei. N-o omoram, dacă mă lăsa să văd copiii!” Greu de crezut că un asemenea argument ar conduce la o pedeapsă mai mică pentru cel care și-a ucis, fără să clipească, soția. (NU RATA: MĂRTURII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE CRIMINALUL DIN CHITILA: “ARE DEPRESII MARI, CONSUMĂ ETNOBOTANICE ȘI…”)

Ucigașul de la Chitila a ajuns în sala de judecată

CANCAN.RO a mai aflat că soacra Irinei, mama criminalului, a strâns bani pentru înmormântare de la apropiați și ar fi trecut, apoi, până și sicriul pe numele ei (cu facturi). Acum, ea ar pretinde că a asigurat toate cheltuielile!

Filmul tragediei de la Chitila

Pe fondul unui scandal conjugal, un bărbat și-a înjunghiat soția de 32 de ani, la începutul lunii februarie, a părăsit domiciliul femeii, fiindcă soții nu locuiau împreună, în urma unui ordin de protecție, a ajuns la locuința lui și a încercat să se sinucidă. După ce o femeie a sunat la 112 și a anunțat crima, polițiștii din Chitila și cadre ale Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat la fața locului, descoperind în imobilul respectiv o femeie care nu prezenta semne vitale și al cărei deces a fost constatat de către medici. Bărbatul a fost salvat de la tentative lui de a-și lua viața și reținut. Apoi, s-a dispus arestarea lui.

Scandaluri mai vechi

Crima din Chitila nu s-a petrecut doar pe fondul unui scandal conjugal de moment. Povestea tensionată dintre cei doi soți dura de ceva timp. Femeia reușise chiar să obțină ordin de protecție. Se prezentase în fața judecătorilor și ceruse să fie protejată de agresiunile repetate. (VEZI AICI: DECLARAȚIILE FĂCUTE DE CRIMINALUL DIN CHITILA AU STÂRNIT REVOLTĂ…)

În luna decembrie a anului trecut, femeia de 32 de ani a specificat că bărbatul său „are probleme psihice, depresii mari” și, pentru ca totul să fie și mai grav, „consumă etnobotanice”. Existaseră astfel de probleme și în trecut, numai că au încercat amândoi să își mai ofere o șansă.

Alcoolul și gelozia, factori decisivi

Înainte de a obține ordinul de protecție, femeia a declarat că, un timp, soțul a dat senzația că s-a îndreptat. Certurile conjugale aveau să reînceapă. Bărbatul a devenit gelos și a început să o agreseze psihic pentru tot felul de ”nimicuri”. Alcoolul a fost un factor agravant în tot acest scenariu care a dus, până la urmă, la crimă. Bărbatul și-a lovit soția, în repetate rânduri, aceasta prezentându-se în instanță cu urme de lovituri primite în zona feței. Ea a precizat, de altfel, că nu mai locuia împreună cu soțul, iar mama ei a fost prezentă pentru a-i confirma declarațiile. Totodată, femeia a mai spus că se simte permanent amenințată de soțul ei, acesta având o ”atitudine intimidantă” nu numai față ea, ci și față de cei doi copii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)