Crimă șocantă. O tânără de 21 de ani și-a ucis propria mamă cu mai multe lovituri de cuțit. Femeia muncea din greu în Germania, pentru a-i oferi un trai mai bun

Publicat: 15/12/2020 | 17:59

O crimă șocantă a avut loc în Comrat, Republica Moldova. O tânără de 21 de ani, de profesie asistent medical, și-a ucis propria mamă cu sânge rece, cu mai multe lovituri de cuțit. Imediat după fapta sa, tânăra a plecat la un prieten, fără să-i pese de cele întâmplate. 

O tânără de 21 de ani și-a ucis cu sânge rece propria mamă, cu mai multe lovituri de cuțit. După ce a comis crima ce a avut loc într-un apartament din orașul Comrat, Republica Moldova, tânăra a plecat la un prieten. Totul este cu atât mai șocant cu cât mama ei muncea din greu în Germania, pentru a-i oferi un trai mai bun. În urma celor întâmplate, tânăra a fost reținută pentru 72 de ore.

Care a fost motivul șocant al crimei

Serghei Anastasov, primarul localității Comrat a declarat pentru publika.md că așa ceva nu s-a mai văzut în oraș, iar momentul în care oamenii legii au găsit-o pe femeie moartă a fost unul greu de descris.

Se pare că tânăra de 21 de ani avea mari probleme cu drogurile, iar mama ei, care lucra în Germania pentru a-i oferi un viitor mai bun, venise acasă tocmai pentru a o aduce pe drumul cel bun. Femeia își dorea să o interneze pe fiica ei într-o clinică de dezintoxicare, însă aceasta s-a opus, iar de aici a pornit întreg scandalul.

Mai mult, aflată sub influența drogurilor, tânăra a luat un cuțit de bucătărie și a înjunghiat-o pe mama ei de mai multe ori.

„Se discuta prin oraş că fata nu ştiu pe unde umbla. Mama ei a venit acasă, pentru că a vrut să o aducă pe calea cea bună. De asta a şi început gălăgia”, a declarat Serghei Anastasov, primarul localității Comrat.

„Acestui copil nu-i lipsea nimic în această viaţă. Nu era o familie deplină, dar era o familie înstărită. Ea aşa de tare îşi iubea fiica, atâta atenţie îi oferea”, a spus și unchiul fetei.