Crimă șocantă în Prahova! Un copil de 13 ani a fost ucis cu 10 lovituri de cuțit

Publicat: 06/03/2020 | 09:18

O crimă șocantă a avut loc, noaptea trecută, în Prahova! Un copil de numai 13 ani a fost ucis cu 10 lovituri de cuțit pe care le-a primit din partea unui adolescent de 19 ani. 

Un minor de numai 13 ani a avut parte de un sfârșit cel puțin tragic. Copilul din Prahova a pierit noaptea trecută, după ce un adolescent de 19 ani l-a înjunghiat cu un cuțit de 10 ori. Din informațiile existente în presă, se pare că tragedia s-a petrecut pe fondul consumului de alcool.

Între cei doi ar fi existat un conflict care a degenerat într-un adevărat scandal, iar adolescentul de 19 ani nu a mai stat pe gânduri și a luat un cuțit cu care l-a înjunghiat pe minor de 10 ori. Totul s-a petrecut în casa agresorului, în jurul orei 2 dimineața, în Moara Nouă. Cu toate acestea, nu se știe exact de la ce a pornit cearta dintre cei doi și ce l-a determinat pe adolescentul de 19 ani să-și înjunghie mortal prietenul de pahar de 13 ani.

Presa informează că agresorul era cunoscut pentru comportamentul său extrem de agresiv. La numai câteva ore de la uciderea copilului de 13 ani, acesta a fost prins și dus în fața oamenilor legii.

Poliția a demarat o anchetă în acest caz, care este în desfășurare.