Crimă șocantă, în Olt. O tânără mamă și-a ucis propriul bebeluș de 2 luni, pe motiv că plângea prea tare

Publicat: 06/06/2020 | 21:47

Crimă cumplită, în Olt, după ce un bebeluş de două luni a fost ucis de mama lituanicancă. Se pare că femeia a dat primele semne de abuz în urmă cu o lună, iar motivul șocant pentru care a recurs la acest gest a fost faptul că bebelușul plângea prea tare. 

Femeia care și-a ucis cu sânge rece bebelușul de numai 2 luni a fost în urmă cu o lună internată la spitalul din Slatina cu bebelușul care prezenta urme de violență pe trup. O spun reprezentantii Direcției pentru Protecția Copilului, care însă nu au deschis o anchetă la acea vreme. Spun că nu aveau o informare oficială pe această temă, deși cunoșteau cazul.

NU RATA – CRIMĂ ÎNGROZITOARE LA VASLUI. O FEMEIE DE 45 DE ANI A FOST GĂSITĂ MOARTĂ ÎN PAT, LÂNGĂ SOȚUL EI

Între timp, bebelușul a revenit acasă, în familie, iar mama l-a ucis într-un moment de exasperare pentru că, spun oamenii legii, nu l-a mai suportat să-l audă plângând. Tot DGASPC recunoaște că bebelușul putea fi salvat.

Rădița Piroșca, director DGASPC Olt: „În 14 mai am primit o informare de la spitalul Slatina prin care ni se comunica că este internată o mamă cu posibil abuz asupra copilului și că vor fi transferați la Spitalul Marie Curie.
Am luat legatură cu Primăria din Stoienești pentru a evalua familia și de a ne informa în momentul în care se va externa copilul în familie.
Din câte am înțeles de la asistentul social au luat legatura cu spitalul Marie Curie și acolo un medic ar fi spus că nu este abuz și cercetarea nu ar fi dus la un abuz din partea mamei.
Din păcate a uitat să ne informeze și pe noi că s-a externat minorul în familie. Dacă se luau măsuri atunci, ce credeti, putea fi salvat? Tot timpul există o speranță, dar nu aș putea să spun exact, dar e posibil”, a spus aceasta.

Femeia originară din Lituania a venit în urmă cu 3 ani în comuna Stoenești din județul Olt. Acolo s-a căsătorit cu un localnic și a făcut doi copii – fetița de două luni și un băiețel care are acum 3 ani.

Și-a agresat ambii copii

În urmă cu o lună au apărut primele indicii cum că femeia și-ar agresa copiii. Ea a ajuns împreună cu fetița la spitalul din Slatina și atunci bebelușul prezenta multiple leziuni, motiv pentru care medicii de la Slatina au decis să anunțe atât Protecția Copilului dar și polițiștii.

CITEȘTE ȘI – CRIMĂ HALUCINANTĂ ÎN VÂLCEA! O FEMEIE ȘI-A UCIS PROPRIA MAMĂ, PENTRU CĂ NU MAI SUPORTA BOALA ACESTEIA

A fost demarată o anchetă la început, dar investigația a bătut pasul pe loc pentru că cei de la Primăria Stoenești au uitat să anunțe când femeia a fost externată și a ajuns acasă cu fetița.
Astfel s-a ajuns la această tragedie, ca femeia să își omoare propriul copil cu sânge rece. Din primele informații, se pare că mama a lovit fetița de mai multe ori pentru că aceasta plângea.
În acest moment femeia este reținută pentru omor și va fi prezentată instanței cu propunere de arestare” a declarat aceasta.