Crimă șocantă în Buzău. Un bărbat și-a ucis bunul prieten cu drujba, după care a îngropat cadavrul în curte

Publicat: 28/02/2021 | 19:27

O crimă șocantă a avut loc în Buzău. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece prietenul, cu o drujbă, după care a îngropat cadavrul în curte. 

Un bărbat din Buzău a comis o crimă fără precedent. Acesta și-a ucis bunul prieten cu ajutorul unei drujbe, după care i-a îngropat cadavrul în propria lui curte, culmea, acolo unde cei doi obișnuiau să se întâlnească și să mai petreacă timpul împreună.

Se pare că totul a pornit de la dispariția subită a bărbatului ucis. Mama acestuia și-a dat seama că ceva nu este în regulă, în momentul în care fiul său a dispărut de acasă și timp de 3 săptămâni nu a mai știut nimic legat de el.  Disperată, femeia a anunțat pe data de 26 februarie dispariția fiului său, spunându-le oamenilor legii că acesta obișnuia să mai stea plecat de acasă destul de mult.

Din această cauză, femeia a mărturisit că nu a fost prea îngrijorată, doar că, la un moment dat, și-a dat seama că ceva nu este în regulă.

Anchetatorii au pornit imediat cercetările și au descoperit, în urma acestora, că ultima dată bărbatul s-a aflat în compania prietenului său în vârstă de 39 de ani care locuia în aceeași localitate, în Pârscov. Pe baza detaliilor obținute, oamenii legii au mers la suspect acasă, acolo unde au făcut descoperirea macabră.

Polițiștii au găsit trupul fără viață al bărbatului de 37 de ani îngropat în curtea prietenului său

Suspectul, prietenul bărbatului ucis, în vârstă de 39 de ani, este cunoscut în Buzău ca având probleme psihice și se pare că totul a început în ziua fatidică în momentul în care acesta l-a chemat pe prietenul lui, pentru a-l ajuta la anumite treburi. După ce au făcut ce aveau în plan, cei doi bărbați au decis să mai stea la un pahar de vorbă, însă individul cu probleme psihice s-a năpustit cu drujba asupra prietenului său și l-a ucis cu sânge rece. Prietenul victimei a fost reținut pentru 24 de ore, însă urmează să fie arestat preventiv.