Crimă șocantă în Bacău! O tânără mămică a fost ucisă cu sânge rece și abandonată într-o mașină

Publicat: 22/01/2020 | 09:21

O crimă șocantă a avut loc în Bacău, marți seara. O tânără mămică de numai 23 de ani și-a găsit sfârșitul, după ce iubitul său a înjunghiat-o fără pic de milă. După ce a comis crima, bărbatul a abandonat cadavrul pe bancheta din spate a mașinii sale și l-a acoperit cu o geacă, după care i-a mărturisit unui prieten ce a făcut și i-a spus, de asemenea, că vrea să se arunce în Bistrița. 

Un bărbat din Bacău a comis o crimă fără precedent. În urma unui scandal cu iubita sa, acesta a înjunghiat-o de mai multe ori, apoi, fără să-i pese, i-a abandonat cadavrul pe bancheta din spate a mașinii, l-a acoperit cu o geacă și a plecat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Potrivit informațiilor oferite de presa locală, se pare că bărbatul care și-a ucis iubita i-a spus mai apoi unui prieten că vrea să se sinucidă.

Polițiștii ajunși la fața locului au găsit cadavrul femeii pe bancheta din spate, acoperit cu o geacă, iar criminalul este de negăsit.

„Am fost solicitați pentru o posibilă tentativă de suicid, în jurul orei 17.00. S-au deplasat la fața locului o autospecială de intervenție cu apă și spumă, o autospecială cu echipaj de scafandri și cu barca pneumatică, împreună cu un echipaj SMURD, toate încadrate cu 13 militari” , a declarat maior Andrei Grecu, ofițer pentru relații cu presa la Inspectoratul Județean de Urgență Bacău, pentru desteptarea.ro.

Tot sursa citată informează că cei doi erau părinții unei fetițe de numai un an și jumătate. Înainte de crima halucinantă, bărbatul și victima sa au fost împreună în mall, acolo unde au luat masa. Se pare că între cei doi ar fi izbucnit un scandal, care l-ar fi determinat pe bărbat să o ucidă pe iubita sa.