Crimă sau sinucidere? O avocată din Iași a murit, după ce a căzut, dezbrăcată, de la etajul 6

Publicat: 21/06/2021 | 17:46

Tragedie fără margini la Iași, unde o tânără avocată din Barou a murit! Femeia de doar 26 de ani a căzut de la etajul al șaselea. S-a întâmplat sâmbătă, la ora 4 dimineața, în zona Târgu Cucu.

Autoritățile ieșene au fost alertate cu privire la incident și la fața locului s-au deplasat echipaje medicale și de Poliție. Medicii au constatat decesul avocatei Monica Cioată, iar trupul neînsuflețit al acesteia a fost preluat și dus la IML. În același timp, a fost deschisă o anchetă. Polițiștii au sigilat apartamentul și au luat în calcul două variante, suicid sau crimă! (CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE ÎNTR-O BENZINĂRIE DIN SIBIU! A MURIT DUPĂ CE A OPRIT MAȘINA ÎN FAȚA POMPEI)

Crimă sau sinucidere? O avocată din Iași a murit, după ce a căzut, dezbrăcată, de la etaj

La scurt timp după ce avocata Monica Cioată a murit, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă (moarte suspectă). Aceștia au precizat că așteaptă rezultatele necropsiei, pentru a putea stabili ce a dus la decesul tinerei, dacă a fost vorba despre sinucidere sau crimă. Inițial, dosarul a fost instrumentat de o unitate, dar, în cursul serii de sâmbătă, lucrurile s-au schimbat. „Dosarul a fost lucrat inițial de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, fiind vorba despre o moarte suspectă. Ulterior, cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași, având în vedere calitatea victimei”, a declarat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, pentru bzi.ro. (NU RATA: MESAJUL EMOȚIONANT AL MARCELEI FOTA, LA TREI LUNI DE LA MOARTEA SUBITĂ A SOȚULUI: ”VOI REUȘI!”)

Membrii Baroului Iași au rămas fără cuvinte la auzul teribilei vești. „Am aflat din presă că s-a întâmplat tragedia. Vă spun sincer, suntem șocați de cele întâmplate! Încă nu-mi vine să cred! Eu o cunoșteam pe tânăra avocat, deoarece a participat la un curs de pregătire. Ea urma să dea examenul de definitivat în luna noiembrie a acestui an. Era o persoană foarte bine pregătită din punct de vedere profesional, din ce mi-am dat seama. De asemenea, părea un om inteligent și deosebit. Nu știm ce s-a întâmplat, cum s-a ajuns la această tragedie. Urmează ca anchetatorii care se ocupă de caz să stabilească ce s-a petrecut acolo. Vreau să le transmit sincere condoleanțe rudelor colegei noastre, care era avocat stagiar”, a declarat avocatul Tudor Duca, decanul Baroului Iași.