Crimă sângeroasă în Mexic. Fostul guvernator Aristoteles Sandoval a fost asasinat în toaleta unui restaurant, deși era păzit de 15 gărzi de corp

Publicat: 20/12/2020 | 18:21

O crimă șocantă a avut loc în Mexic, după ce fostul guvernator Aristoteles Sandoval a fost asasinat în toaleta unui restaurant, deși era păzit de 15 gărzi de corp.

Fostul guvernator al Mexicului, Aristoteles Sandoval a fost împușcat mortal în toaleta unui restaurant, deși era păzit de 15 gărzi de corp. Crima a avut loc pe 18 decembrie și se pare că este vorba despre un atacator neindentificat.

Procurorul general Gerardo Octavio Solis a declarat că Sandoval, fostul guvernator al statului mexican Jalisco, se afla la restaurantul cu pricina alături de alte trei persoane și avea 15 gărzi de corp. În momentul în care acesta a fost împușcat mortal, se pare că toate gărzile sale de corp erau la „datorie”, informează Reuters.

O tânără și-a ucis propria mamă, cu mai multe lovituri de cuțit

O crimă șocantă a avut loc, recent, în Comrat, Republica Moldova. O tânără de 21 de ani, de profesie asistent medical, și-a ucis propria mamă cu sânge rece, cu mai multe lovituri de cuțit. Imediat după fapta sa, tânăra a plecat la un prieten, fără să-i pese de cele întâmplate.

O tânără de 21 de ani și-a ucis cu sânge rece propria mamă, cu mai multe lovituri de cuțit. După ce a comis crima ce a avut loc într-un apartament din orașul Comrat, Republica Moldova, tânăra a plecat la un prieten. Totul este cu atât mai șocant cu cât mama ei muncea din greu în Germania, pentru a-i oferi un trai mai bun. În urma celor întâmplate, tânăra a fost reținută pentru 72 de ore.