Crimă oribilă la Baia Mare! Și-a ucis fosta soție în fața copilului lor

Publicat: 25/06/2020 | 17:29

O crimă oribilă a avut loc, azi-noapte, în Baia Mare. Un bărbat și-a ucis fosta soție în fața copilului lor. 

O tragedie greu de imaginat s-a petrecut azi-noapte, într-un apartament din Baia Mare. 

Un individ de 47 de ani și-a ucis fosta soție, chiar în fața copilului lor de doi ani. Cei doi erau despărțiți de ceva vreme, iar bărbatul rămăsese cu fetița lor, așa că femeia de 36 de ani venea des în vizită pentru a o vedea pe micuță. 

Poliția a fost alertată atunci când actualul concubin și colegele de serviciu ale femeii s-au îngrijorat că aceasta nu a ajuns la serviciu și nici înapoi acasă. 

Femeia a fost lovită cu un obiect

Atunci când oamenii legii au ajuns la apartamentul criminalului, acesta le-a spus că nu știe unde se află fosta lui soție și nici nu le-a permis acestora accesul în locuință. La venirea proprietarului casei, polițiștii au găsit-o pe femeie, decedată. Trupul neînsuflețit a fost dus la IML pentru efectuarea necropsiei, iar agresorul a fost reținut și dus în arest. 

Potrivit unor surse din anchetă, victima a fost lovită în cap cu un obiect de către fostul soț violent. Vecinii spun că acesta părea să fie sub influența alcoolului, scrie Antena 3.

Fetița celor doi, care a asistat la moartea mamei sale, a ajuns la rude apropiate de-ale mamei sale și primește consiliere din partea Direcției pentru Protecția Copilului.

„Aseară, un bărbat a sesizat poliția că o femeie de 36 de ani, concubina sa, nu s-a întors la domiciliu și nu poate lua legătura cu ea. Polițiștii au demarat de urgență activități specifice pentru căutarea sa. Femeia a fost găsită decedată, într-un imobil de pe strada Gării din Baia Mare. Cadavul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Întrucât există suspiciuni cu privire la comiterea infracțiunii de omor, cazul a fost preluat de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș. Bănuit de comiterea faptei este fostul concubin al victimei, un bărbat în vârstă de 47 de ani, față de care s-a dispus măsura internării la spitalul din Sighetu Marmației. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.