Crimă odioasă în Călărași. O tânără a fost omorâtă chiar de iubitul ei 

Publicat: 29/12/2020 | 14:02

 

A doua zi de Crăciun nu a fost motiv de bucurie pentru o familie din Borcea, județul Călărași. Fiica lor în vârstă de doar 21 de ani a fost omorâtă de iubitul ei. Totul s-a întâmplat în casa lor, în timp ce ei se aflau într-o altă cameră. 

Gabriela Gerea a organizat în a doua zi de Crăciun o petrecere la ea acasă, la care au participat mai mulți prieteni. Printre cei prezenți se afla și George Marius Chelaru, în vârstă de 28 de ani, din comuna Perișoru. Se pare că între Gabriela și George era mai mult decât o prietenie, cei doi ar fi avut o relație. La un moment dat, în jurul orei 20.30 cei doi s-au retras într-o altă cameră pentru a purta o discuție mai aprinsă. Cearta dintre cei doi ar fi pornit din cauza unei crize de gelozie a tânărului de 28 de ani, notează calarasipress.ro.

CITEȘTE ȘI: ” CORONAVIRUS ROMÂNIA 29 DECEMBRIE. AU MURIT ASTĂZI! CARE ESTE BILANȚUL PANDEMIEI DE COVID-19

Bărbatul a înjunghiat-o pe fată în zona gâtului

Orbit de gelozie George  zis Mânuţă” din cauza unui defect la o mână a luat un cuțit și a înjunghiat-o pe Gabriela de mai multe ori în zona gâtului. Loviturile aplicate i-au fost fatale. Părinții fetei au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns medicii, dar nu au mai putut face nimic pentru tânăra de 21 de ani.

După ce și-a dat seama ce a făcut, bărbatul a fugit din casa Gabrielei, dar a fost prins câteva ore mai târziu. Se ascunde de oamenii legii pe un câmp. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și acuzat de omor.

VEZI ȘI: ” ELENA UDREA, PRIMA REACȚIE DUPĂ MOARTEA JURNALISTULUI LIVIU IANCU: „ERA UN POVESTITOR INEGALABIL