Crimă odioasă, în Botoșani. Un tânăr beat a ucis un bărbat de 43 de ani, după ce l-a lovit cu pumnii în cap

Publicat: 02/02/2020 | 18:20

Un bărbat de 43 de ani din comuna botoșăneană Cristești și-a dat ultima suflare în cel mai șocant mod cu putință. Acesta a murit pe stradă, după ce un tânăr în stare de ebrietate l-a lovit, de mai multe ori, cu pumnii în cap. 

Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 43 de ani, din Botoșani. Observator.tv informează că acesta a fost găsit pe stradă, în stare de inconștiență, după ce un tânăr l-a lovit cu pumnii în cap, de mai multe ori. Sursa citată informează că ambii bărbați erau în stare de ebrietate. Totul s-a petrecut noaptea trecută, iar pentru moment nu se știe cu exactitate ce anume l-a făcut pe tânărul de 19 ani să-l lovească, cu bestialitate, pe bărbatul de 43 de ani.

La fața locului au venit imediat echipajele de urgență, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ca bărbatul de 43 de ani să poată fi salvat. Loviturile pe care le-a primit în zona capului, cu pumnii, i-au fost fatale.

„În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii, pornite de la un eveniment rutier produs în aceeaşi seară, un tânăr de 19 ani, din comuna Cristeşti, a lovit victima, cu pumnul, în zona capului, aceasta căzând pe sol, după care a plecat în loc necunoscut”, a transmis IPJ Botoșani.

După cele întâmplate, tânărul de 19 ani a fugit de la fața locului, dar a fost găsit în această dimineață și dus în custodia Serviciului de Investigații Criminale. Poliția a demarat o anchetă în acest caz, iar agresorului de 19 ani i s-a întocmit dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte.