Crimă îngrozitoare la Iași! Un tânăr, ucis în bătaie de un băiat de 18 ani

Publicat: 15/06/2020 | 10:30

Un tânăr din județul Iași a fost ucis în bătaie de un consătean de 18 ani. Crima a avut loc în noaptea de sâmbătă și duminică și anchetatorii l-au identificat pe agresor ieri. 

Ieri-dimineață, un bărbat de 36 de ani din Mogoșești, Iași, a fost găsit mort în fața casei sale, de către un vecin, care a alertat poliția, scrie bzi.ro. Tânărul avea semne de violență pe corp și era plin de sânge și a fost dus la IML Iași pentru necropsie.

Cei doi consumaseră alcool

„Nu știm ce s-a întâmplat. Am auzit că a fost găsit mort. Atât… Cică era plin de sânge, a fost bătut. Tot prieteni de-ai lui sunt, nu venea unul străin să-l bată”, a spus o vecină de-a victimei.

„A fost întocmit un dosar penal. Au fost demarate cercetările și ancheta este în curs de desfășurare”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Polițiștii de la Iași au audiat ieri mai multe persoane și au stabilit că autorul crimei este un băiat de 18 ani, consătean al victimei. Conflictul celor doi a izbucnit după ce au consumat alcool alături de o femeie.