Crimă înfiorătoare în Reșița! Un tânăr a fost omorât cu sânge rece de 4 adolescenți. Cum au încercat asasinii să scape de cadavru

Publicat: 15/06/2020 | 18:54

O crimă înfiorătoare s-a înregistrat în Reșița. Victima este un bărbat de 29 de ani, iar asasinii sunt patru adolescenți care au vârste cuprinse între 16 şi 17 ani. Achetatorii au fost șocați de modul în care criminalii au încercat să scape de cadavru și să își acopere complet urmele.

Citește și: Se pregătesc noi restricții în România după ce a crescut numărul de infectări cu noul coronavirus! Avertismentul lansat de Nelu Tătaru

Un tânăr a fost omorât cu sânge rece de 4 adolescenți în Reșița

Descoperirea macabră a fost făcută azi-dimineață, după ce au fost chemați pompierii să stingă flăcările care mistuiau o locuință aflată pe un deal, la aproape 500 de metri în spatele unor blocuri din zona Căminelor din Reșița. Apelul la serviciul unic de urgență s-a făcut în jurul în jurul orei 04:17 și, după ce pompierii au intrat înăuntru, au găsit trupul carbonizat al unui bărbat, potrivit infocs.ro. Iar în urma cercetărilor efectuale, s-a constatat că, de fapt, achetatorii au un caz de crimă.

După alte verificări, oamenii legii au refăcut filmul crimei. Potrivit unor surse din anchetă, cei patru minori și tânărul de 29 de ani au petrecut noaptea trecută împreună. La un moment dat, a izbucnit un scandal violent pe fondul unor certuri mai vechi, iar unul dintre adolescenți l-a lovit puternic pe bărbat în zona capului și s-a prăbușit. Ca să își acopere urmele, cei patru l-ar fi dus apoi în acea baracă și ar fi dat foc încăperii, spun procurorii. Apoi, ca să îi inducă în eroare pe polițiști, au luat din casă câteva haine și lucruri și le-a aruncat sub un pod undeva la vreo 500 m de locul crimei. Asasinii au fost prinşi şi şi-au recunoscut fapta. Mai mult, se pare că unul dintre ei, a luat totul asupra lui.

Descoperă și: Se anunță vreme rea în toată țara! Avertismentul meteorologilor pentru următoarele zile

Află și: Crimă îngrozitoare la Iași! Un tânăr, ucis în bătaie de un băiat de 18 ani

Trupul fără viață al victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, iar legiștii vor stabili cauza decesului în urma necropsiei. Între timp, dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș Severin.

Sursa foto: infocs.ro