Crimă înfiorătoare! Cinci minori, cu vârste de 13 și 14 ani, au fost arestați pentru omor

Publicat: 04/01/2021 | 13:46

O crimă înfiorătoare a avut loc în Marea Britanie, unde un băiat de numai 13 ani a fost înjunghiat mortal. Suspecți pentru acest lucru sunt cinci minori, cu vârste de 13 și 14 ani.

Patru băieți și o fată au fost arestați de poliția britanică sub suspiciunea de conspirație pentru a comite o crimă, după ce un băiat de 13 ani a fost înjunghiat mortal în Reading, informează BBC. (CITEȘTE ȘI: CAZ TRAGIC! UN TÂNĂR DE 22 DE ANI A DECEDAT, DUPĂ CE A FOST ÎNJUNGHIAT LA O PETRECERE. AGRESORUL A FOST REŢINUT)

Incidentul a avut loc duminică, înaintea orei 16:00. Autoritățile au fost sesizate și au primit informații legate de un atac în Emmer Green, o suburbie din nordul orașului Reading. Când au ajuns la fața locului aceștia au găsit băiatul de 13 ani, care decedase.

Oamenii legii au anunțat că rudele victimei au fost informate despre cele întâmplate, însă, deocamdată, acestea nu au identificat cadavrul în mod oficial.

Cinci minori, suspecți în cazul crimei

Suspecți pentru cele întâmplat sunt cinci adolescenți, cu vârste de 13 și 14 ani. Aceștia au fost reținuți de polițiști și rămân în arestul poliție până la aflarea mai multor informații despre cele întâmplate. (VEZI ȘI: TRAGEDIE LA MIEZUL NOPȚII, DE REVELION! TÂNĂR DE 16 ANI, DIN ARAD, ÎNJUNGHIAT MORTAL)

 „Acesta este un incident tragic și șocant, care a dus la moartea unui băiat tânăr. Avem ofițeri antrenați special pentru a oferi sprijin familiei băiatului, iar gândurile tuturor celor din poliție se îndreaptă către ea în aceste vremuri extrem de dureroase”, a declarat detectivul Kevin Brown.

Acesta a precizat că ofițerii cred că au existat martori la „incidentul îngrozitor”, întrucât zona în care a avut loc crima este populară în rândul persoanelor care ies să-și plimbe câinii.