Crimă în stil mafiot! Un tânăr de 20 de ani a fost împușcat în cap cu mai multe gloanțe

Publicat: 10/03/2020 | 11:25

O răfuială dintr-un cartier din Bacău s-a terminat cu o crimă în stil mafiot. Un tânăr de 20 de ani a fost împușcat în cap, luni seară, în jurul orei 21.00.

Simplu scandal sau răfuială în stil mafiot? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun anchetatorii după ce un bărbat a fost împușcat mortal în scara unui bloc de pe strada Alecu Russo din municipiul Bacău.

Tragedia s-a petrecut, în blocul în care locuia victima. O femeie a sunat la 112 și a anunțat că bărbatul este căzut și că a auzit patru focuri de armă. Medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul victimei. Imediat, zona a fost înconjurată de polițiști din trupele speciale, iar criminaliștii efectuează cercetări pentru a găsi eventuale indicii privind autorul.

Tânărul împușcat în cap cu mai multe gloanțe a fost hacker. În anul 2015 a fos condamnat la cinci ani de închisoare pentru infracțiuni informatice. A fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, în 2014, fiind acuzat de acces fără drept, la un sistem informatic prin încalcarea măsurilor de securitate, fraudă informatică și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. În perioada aprilie-august 2013, pe când avea 14 ani a folosit fără drept datele de identificare ale cardurilor bancare ale mai multor persoane din țară, dar și din străinătate și a folosit date fictive pentru a-și face toate plăcerile comandând tot ce și-a dorit de pe diverse site-uri.