Crimă în stil mafiot! O româncă a fost acuzată că și-a ucis soțul, cap al unei organizații temute

Publicat: 09/06/2020 | 08:51

Cristina Toma a fost acuzată că și-a ucis soțul, Giuseppe Nirta, nimeni altul decât capul unei temute organizaţii mafiote, ‘Ndrangheta. Potrivit presei italiene, crima a avut loc în Spania.

CITEȘTE ȘI: UN FOST MEMBRU AL LEGIUNII STRĂINE, ARESTAT PENTRU CRIMĂ. VICTIMA AR FI HACKERUL CEZAR OANCEA

Femeia a fost pusă sub acuzare pentru complicitate la omor, inițial, dar anchetatorii au încadrat apoi altfel fapta bazându-se chiar pe relatările celei care i-a luat viața mafiotului. Aceasta le-a declarat că Giuseppe Nirta a fost aşteptat de un asasin în faţa casei şi împuşcat după ce a coborât din maşină, iar ea a reuşit să scape de „ploaia de gloanţe” ascunzându-se în pădurea din apropiere.

O româncă a fost acuzată că și-a ucis soțul mafiot

Primul indiciu al procurorilor italieni a fost că povestea româncei nu ar fi tocmai adevărată a fost că, după incident, Cristina Toma a sunat un prieten, nu poliţia pentru a raporta crima. În acest caz, au fost arestaţi mai mulţi suspecţi, dar aceştia au fost eliberaţi pentru că nu existau probe care să-i incrimineze, scrie stiripesurse.ro. (NU RATA: ANGELA MERKEL, REVOLTATĂ DUPĂ DECESUL LUI GEORGE FLOYD. “ACEASTĂ CRIMĂ…”)

În cele din urmă, anchetatorii i-au schimbat încadrarea româncei, de la complicitate la omor.