Crimă în lumea interlopă! Și-a ucis ginerele în ziua în care se pregătea să fumeze pipa păcii cu el

Publicat: 26/02/2021 | 13:32

Crimă în lumea interlopă! Un membru al clanului Gruia și-a ucis ginerele chiar în ziua în care plănuise să se împace cu el.

Înfiorătoarea crimă a avut loc joi seara, în Popeşti-Leordeni. Mama celui ucis cere, acum, dreptate. ”Nu se mai poate, că nu mai am în sufletul meu, nu mai am, doamnă. Sufletul să mi-l scot din mine să pot să mă răcoresc”, au fost cuvintele femeii. (CITEȘTE ȘI: SCENE ȘOCANTE ÎN BRĂILA, UNDE A AVUT LOC O REGLARE DE CONTURI ÎNTRE INTERLOPI! S-A TRAS CU PISTOLUL, S-AU FOLOSIT MACETE ȘI PIETRE ÎN PLINĂ STRADĂ | VIDEO)

Victima avea 40 de ani şi abia îşi începuse viaţa alături de fiica atacatorului, într-un apartament închiriat în Popeşti-Leordeni. Agresorul, un interlop din clanul Gruia, nu putea să accepte legătura dintre cei doi tineri. Iar joi seara, de la o ceartă s-a ajuns la crima înfiorătoare.

Crimă în lumea interlopă! Și-a ucis ginerele în ziua în care se pregăteau să fumeze pipa păcii

Relaţia dintre cei doi bărbaţi a fost mereu tensionată. De când fugise cu femeia iubită, tânărul era urmărit de tatăl furios. ”Îl amenință, îl caută, până la urmă i-a zis, s-a făcut cu blândețe, gata, nu mai avem nimic cu voi, cu tine”, a continuat mama victimei. În acea seara, tânărul, bucuros că va îngropa securea răszboiului cu socul lui, și-a trimis iubita la magazine să cumpere una alta, pentru a sărbători. A rămas în casă cu Acela care avea să-i curme viața. ”I-a zis băiatul meu: du-te și ia băutură, ia colea, că e taxiul afară, și ia ce-i mai bun și scump că m-am împăcat cu tac-tu”, a mai povestit femeia îndurerată, potrivit observatornews.ro.

”I-a dat numai cuțite, în gât și pe corp, și în inima i-a dat”, a mai spus femeia. În încercarea de a-şi salva viitorul soţ, tânăra a fost şi ea rănită chiar de tată. ”Să stea în pușcărie, să dea legi ca lumea pentru populația de aici”, a continuat mama tânărului ucis. Agresorul a fost reținut.