Crimă halucinantă! Claudiu și-a ucis soția în Germania, cu 18 lovituri de cuțit, după ce a aflat că femeia avea amant: „Îmi zicea pitic urât”

Publicat: 06/05/2020 | 14:11

O crimă halucinantă a avut loc în Germania, după ce Claudiu, un bărbat de 41 de ani și-a ucis soția cu 13 ani mai tânără, după ce a înjunghiat-o de 18 ori cu un cuțit. Se pare că bărbatul era de părere că aceasta avea amant, lucru ce nu i-a picat bine. 

Claudiu, un bărbat de 41 de ani a mărturisit la un tribunal din Bonn, Germania, totul despre uciderea soției sale. Românul susține că gelozia l-a împins la un asemenea gest extrem, însă înainte de a o ucide pe soția lui, acesta a încercat să se sinucidă într-un cumplit accident de mașină.

Potrivit presei internaționale, cei doi erau căsătoriți de 8 ani, iar femeia era cu 13 ani mai tânără decât Claudiu. Aceștia se mutaseră în Germania și locuiau alături de bunica femeii, iar în ultima perioadă, între ei existau tot mai multe certuri. Motivul? Se pare că femeia îi recunoscuse lui Claudiu că s-a îndrăgostit de un coleg de muncă și din această cauză își dorea să rupă mariajul cu el.

CITEȘTE ȘI – A APĂRUT PRIMA CRIMĂ COMISĂ ÎN IZOLARE! UN BĂRBAT ȘI-A UCIS SOȚIA, DUPĂ 44 DE ANI DE CĂSNICIE

Cu o zi înainte de teribila crimă, cei doi vorbiseră de vacanța de Crăciun, însă soția lui Claudiu i-a spus acestuia că ea vrea să rămână în Germania, cu noul iubit. Cuprins de furie și gelozie, Claudiu a încercat să se sinucidă, după ce s-a izbit puternic de un copac cu mașina pe care de-abia o cumpărase, dar a scăpat nevătămat. În fața instanței, Claudiu a mărturisit că soția lui i-a spus că s-a căsătorit cu el din milă și chiar l-a jignit.

NU RATA – CRIMĂ ODIOASĂ, ÎN BOTOȘANI. UN TÂNĂR BEAT A UCIS UN BĂRBAT DE 43 DE ANI, DUPĂ CE L-A LOVIT CU PUMNII ÎN CAP

„Ești un pitic urât, m-am măritat cu tine de milă” i-ar fi spus soția lui Claudiu, acestuia. Într-un acces de furie, românul de 41 de ani a înjunghiat-o pe femeie de 18 ori, iar bunica ei nu a putut face nimic, din cauza faptului că bărbatul încuiase ușa de la camera crimei. Atunci când l-a văzut pe acesta plin de sânge, bătrâna de 79 de ani a sunat și a cerut ajutor. Din păcate, medicii nu au putut să mai facă nimic pentru a o salva pe femeie.

„Îmi pierdusem complet controlul. Regret acum tot ce s-a întâmplat, o să mă urmărească toată viața”, a mai spus Claudiu, citat de Express.