Crimă din gelozie? A bătut-o zdravăn, după care s-a culcat lângă ea, iar dimineață s-a trezit cu cătușele pe mâini

Publicat: 26/06/2020 | 17:17

Crimă înfiorătoare în Bacău. După ce s-au întors de la o petrecere, doi concubini au avut parte de un scandal în locuința lor. Bărbatul și-a bătut iubita, apoi s-a culcat lângă ea, fără să-și dea seama că a omorât-o. Dimineață, văzând că femeia nu dă niciun semn de viață, a sunat speriat la 112.

Totul a început ieri, după ce au petrecut împreună, în comuna Mănăstirea Cașin. Când au ajuns acasă, bărbatul i-a aplicat concubinei o bătaie soră cu moartea, în adevăratul sens al cuvântului.  Când s-au întors de la petrecere erau fericiți, potrivit consătenilor, dar imediat ce au intrat în casă, bărbatul ar fi avut un acces de furie, se pare că pe fond de gelozie, descărcându-și nervii pe iubită, cu pumnii.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat a fost împușcat într-o frizerie din Capitală, în urmă cu puțin timp

După ce a bătut-o bine, s-a culcat, iar dimineață, când a văzut că iubita nu se mai trezește să-i facă cafeaua, așa cum era  o obișnuit, a sunat la 112. Un echipaj de la ambulanță a venit la fața locului, însă medicul nu a mai putut face nimic pentru femeie și a declarat-o decedată. Suspectul  a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi locuiau în comuna Mănăstirea Caşin, de aproape jumătate de an. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, iar femeia ucisă, în vârstă de 36 de ani duceau o viață normală, fără scandaluri. Cei doi aveau o fetiță de opt ani, din prima căsătorie a bărbatului.

CITEȘTE ȘI: Șocant! Mădălina a fost ucisă de soțul ei milionar, într-o casă de vacanță

Vecinii spun că i-au văzut împreună când se întorceau acasă și nimic nu prevestea nenorocirea care avea să se întâmple. Mai mult, consătenii spun despre criminal că era harnic și avea o gospodărie îngrijită și mare. Niciodată nu i-a văzut cineva să se certe.

Nimeni din comuna Mănăstirea Cașin nu îşi explică ce s-a putut întâmpla între cei doi şi de ce s-a ajuns la crimă. Fetiţa suspectului era şi ea acasă în momentul în care tatăl și-a bătut crunt concubina, însă anchetatorii spun că nu a asistat la scena sângeroasă. Acum este în grija unor rude şi urmează ca mama suspectului să se ocupe de copilă. Dacă va fi găsit vinovat pentru omor, bărbatul riscă20 de ani după gratii.

CITEȘTE ȘI: „Burebista”, filmul care l-a băgat în spital pe actorul Ion Dichiseanu