CRBL şi Oase, la cuţite după ce au câştigat Asia Express! „Ca Iuda m-ai trădat…Vrei tu toţi banii”

Publicat: 20/02/2020 | 21:42

CRBL și Oase au fost câștigătorii sezonului doi al emisiunii Asia Express. Ce doi au câștigat imediat simpatia publicului și la final marele premiu. Deși au fost greu încercați în cadrul show-uli, au reușit să facă față și să meargă mai departe datorită relației puternice pe care o aveau.

CRBL și Oase au fost cei mai buni prieteni, timp de 15 ani. Însă după terminarea emisiunii, cei doi nu s-au mai înțeles așa de bine. Între ei a apărut o ruptură și nu își mai vorbesc. Se pare că motivul disputei a început în momentul când au fost rechemați de producatorii emisiunii Asia Express, pentru a fi co-prezentatorii Ginei Pistol, în sezonul trei.

În acest context, Oase a ales să îi întoarcă spatele lui CRBL pentru faimă și bani. Întreaga ceartă a ieșit la iveală când CRBL a lasnat noua sa piesă „Cine mi-s’”, care este un disstrack adresat lui Oase. Prin versuri cântărețul a povestit ce s-a întâmplat între el și cel mai bun prieten al lui.

„Ca Iuda m-ai trădat/ Şi m-ai vândut”

Prin versurile melodie CRBL îl atacă în mod direct pe Oase. „Te-am desenat frumos, /Te-am animat cu cap,/ O ţară-întreagă a văzut./ Din praf de cartier/ De mână te-am luat/ Şi la nevoie, ai văzut,/ În spate te-am cărat. Nu te-ai putut abţine,/ Ca Iuda m-ai trădat/ Şi m-ai vândut perfect cu bloaga,/ De mână m-ai muşcat/ Când te-am hrănit cu suflet,/ Erai înfometat. / Acum eşti o vedetă / Şi trecutul l-ai uitat./N-ai scrupule, nici şcoală,/ N-ai nici măcar bun simţ,/ Ai orgoliu şi mândrie/ Şi darul să mă minţi./ Ai câştigat prea bine, zic,/ Peste treiş de mii/ Şi doar din vina mea,/ Îţi recunosc, să ştii./

Nu mai vrei în echipă,/ Vrei tu toţi banii noştri/ Ia-i tu, frate, pe toţi,/ Sunt doar nişte hârtii. / Eu fac bani cu cerebel,/ Nu banii îl fac pe CRBL/ Rămân să fac ce ştiu să fac/ Şi ştiu să fac defel, că/ Lumea ne-a iubit /Că te-am tras după mine,/ Te-am scos la-naintare/ Şi din nou ţi-am făcut bine./ Acum te-au angajat/ Că te-am băgat pe uşă/ Şi tu ca mulţumire/ M-ai trecut pe tuşă.”