“Cowboy”-ul Tudor Chirilă a “defilat” prin oraș cu ciocate înstelate și geacă “super-cool”, cu îngeri, schelete și pistoale

Publicat: 10/01/2021 | 23:52

Zilele acestea, celebrul jurat de la “Vocea României” a luat o pauză de la protestele din Piața Victoriei și s-a relaxat la un restaurant din București. În imaginile obținute în exclusivitate de CANCAN.RO se poate observa cu ușurință că apariția lui este demnă de orice vedetă rock de talie internațională! Piesa de rezistență la ținuta celebrului artist sunt ciocatele cu stele aurii de la Saint Laurent, pentru care a plătit o sumă frumușică. Când a plecat spre mașină, solistul trupei Vama a pierdut 10 lei, însă i-a recuperat cu ajutorul unei femei care și-a dorit să își păstreze conștiința curată.

În timp ce s-a bucurat de băuturile comandate, Tudor Chirilă a vorbit la telefon cu un prieten și, ulterior, s-a întors la discuțiile începute cu persoanele care l-au însoțit. La final, el s-a îndreptat spre mașina pe care o avea parcată la câțiva metri distanță. După cum puteți observa în imagini, artistul și-a pus masca de protecție înainte să părăsească terasa localului de lux, respectând astfel măsurile impuse de autorități din cauza virusului SARS-CoV-2.

(Descoperă și: Top 40 săruturi între vedete “all-time”! Momentele lor de glorie au intrat în “patrimoniu” + pe ce loc se află Tudor Chirilă, Smiley și Cheloo)

Tudor Chirilă, în pas cu moda și în pandemie: ciocate de la Saint Laurent

La 46 de ani, celebrul artist pare că este „la zi” cu noutățile din lumea modei, iar alegerile vestimentare pe care le-a făcut recent îi oferă un aer fresh. El a ales să își asorteze la perechea de blugi clasici, Diesel, o geacă „super-cool” pe care sunt imprimați îngeri, schelete, pistoale, cranii și icoane, dar și ciocatele cu stele aurii de la Saint Laurent. Pentru această pereche de încălțăminte el ar fi plătit aproape 3.000 de lei, conform specialiștilor.

Atenționat de o femeie că a pierdut 10 lei, Tudor Chirilă ocolește portiera și merge să ridice bancnota © CANCAN.RO
Atenționat de o femeie că a pierdut 10 lei, Tudor Chirilă ocolește portiera și merge să ridice bancnota © CANCAN.RO

(Nu rata: Irina Rimes spune tot despre relația cu Tudor Chirilă: “Avem o relație foarte strânsă”)

La finalul lunii noiembrie a anului trecut, cântărețul s-a numărat printre zecile de artiști care au cerut Guvernului ca, pe fondul pandemiei, să fie introduși în schema de ajutor de stat pentru sectorul cultural.

(Citește și: Tudor Chirilă, mesaj pentru Klaus Iohannis! Cântărețul cere ca artiștii să își reia activitatea: “De ce noi nu putem să ne facem profesia, cum fac preoţii?”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.