COVID-19. O tânără care abia născuse a murit! Nu a apucat să-și țină copilul în brațe!

Publicat: 24/04/2020 | 10:14

Doar 29 de ani avea tânăra mama are s-a stins din viață pe patul de spital, răpusă de coronavirus. Tocmai născuse, însă nu a mai apucat să-și țină copilul în brațe. Soțul ei este devastat! (CITEȘTE ȘI: Îți dau lacrimile! Fiicele își vizitează mama infectată cu virusul COVID-19: ”Nu ești niciodată singură. Te îngrijesc îngeri păzitori!”)

Fozia Hanif, o femeie în vârstă de 27 de ani, a murit într-un spital din Birmingham, Anglia, după ce a ventilatorul ei a fost oprit pe 8 aprilie. Cu șase zile înainte, însă, femeia aducea pe lume un băiețel ce a fost născut printr-o operație de cezariană, scrie antena1.ro.

A văzut doar fotografii cu micuțul

Femeia a fost testată pozitiv pentru coronavirus, după ce în timpul unui control de rutină s-a plâns că are febră. În urmă cu un an de zile, femeia a pierdut o sarcină.

NU RATA: Apelul medicului Virgil Musta către români: ”Faceți asta doar în aglomerație!”

”După ce a fost testată pentru coronavirus, medicii ne-au recomandat să o lăsăm în spital. A doua zi, testul a ieșit pozitiv, iar medicii ne-au zis că are o formă medie, așa că poate merge acasă. Patru zile mai târziu, starea ei s-a înrăutățit, nu mai putea respira”, a povestit soțul tinerei.

AFLĂ AICI: Nelu Bălășoiu a fost condus pe ultimul drum. Înmormântarea a fost una atipică. MOTIVUL

Tânăra nu a mai apucat să-și țină copilul în brațe, dar a văzzut, însă, câteva fotografii cu el, pe care asistentele i le-au arătat.