COVID-19 lovește grav America! A depășit China la numărul de infectați! Ce zice un virusolog despre România

Publicat: 26/03/2020 | 23:46

Pandemia a luat pe sus Statele Unite ale Americii. Astfel, anunțul sună trist pentru americani: au depășit China, ca număr de pacienți infestați cu virusul COVID-19!

În SUA s-au înregistrat, în această seară, la ora României, peste 82.000 de oameni infestați cu temutul coronavirus. China raportase 81.218 cazuri de Covid 19 până acum, dar și 3.281 de decese. Capitol la care America stă mai bine, 1.200, dar valul pandemiei abia se formează.

MEDICII DE LA SAJ DOLJ, APEL DISPERAT: ”CEREM TESTAREA SALVATORILOR!”

Cornel Popescu, medic virusolog, a vorbit, la digi24, care va fi situația în România. ”Ne așteptăm ca și la noi să se întâmple ce se întâmplă în Europa și în Statele Unite. E greu de spus când se va declanșa, ce se va întâmpla, cum… Dar vom avea multe cazuri, acum, depinde de perioadă, una e să ai 1.000 de infestări în două zile, alta, într-o lună”, a declarat medicul.

EPIDEMIA DE CORONAVIRUS, SPECULATĂ DE HOȚI! SE DEGHIZEAZĂ ÎN CADRE MEDICALE SAU ANGAJAŢI AI FIRMELOR DE DEZINFECŢIE ȘI PĂTRUND ÎN CASELE OAMENILOR

În România, până joi seara, se înregistraseră 1.029 de pacienți infectați, 24 de decese și 96 de oameni care s-au tratat și au fost externați.